Skocz do zawartości

Ceny nawozów 2023

Bartek933

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
4 godziny temu, maxi12 napisał:

Brałeś tam coś? Wszystko okej? Może sam bym coś zamówił, w miarę blisko a 500 złotych taniej niż inni to jednak jest różnica. 

Zamówiłem wczoraj  zrana 4  big bagi i po południu  już  miałem. Fakt mam do nich 7 km. Ale jeszcze  znimi nie handlowałem.

6 godzin temu, mds212 napisał:

Tu wiekszosc dzieciakow nie pamieta jak w 20008 czy 9 polifoska byla prawie po 2k a pszenica po 600 zl a paliwo po 5 zl i stawka an godzine etz 5 zl wiec godzine robiles na litr paliwa :D

A teraz pszenica 900 zł polifoska prawie 5000 zł ropa ponad 7 zł a stawka godzinowa 25 zł. Poprostu cena pszenicy zaj....ta.

• Like 1

2 godziny temu, szzone napisał:

A teraz pszenica 900 zł polifoska prawie 5000 zł ropa ponad 7 zł a stawka godzinowa 25 zł. Poprostu cena pszenicy zaj....ta.

Ten rok będzie pierwszym u mnie gdzie będzie zero NPK na jesień, tylko wapno dolomitowe. 100 000 zł za auto Poli 6 nie ma szans .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez Bartek933
      Ceny nawozów utrzymują się nadal na bardzo wysokim poziomie. Cena i dostępność nawozu sprawia trudności z zaplanowaniem zakupów. Ciężko przewidzieć czy ceny będą spadać czy nieoczekiwanie będziemy obserwować ich wzrost

Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Przez yacenty
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
    • Przez DzikiSimental25
      Nowy temat. Ciekawe jakie będą ceny nawozów sztucznych w tym roku.
      Link do kontynuacji tematu : 

• Dodaj nową pozycję...
v