Fendt farmer 300+ tur quicke jak podłączyć?
-
Podobna zawartość
-
Przez MICH4Ł
Witam. Mam pytanko jakie powinno być ciśnienie oleju w Fendt 700com3 mi pokazuje przy orce np.3 kreski czasami wchodzi na 4,5. Czy to jest okej czy nie bardzo? I na zimnym silniku chodzi dobrze a jak chodzi jakiś czas przy obciążeniu to zaczyna tak jakby stukać. Miał ktoś podobny przypadek. Proszę o odpowiedź.
-
Przez szympek
Witam mam problem z fendtem tzn nie idzie uruchomić silnika, rewers jest załączony do przodu a po przełączeniu w pozycji na tył sprzegło nie odbija do góry a lampka kierunu jazdy miga. Pół roku temu był ten sam objaw został wymieniony przełącznik magnetyczny H198904150010 AGCO i problem ustał miał ktos podobny przypadek?
Po wymienieniu go sporadycznie kilka razy działo się to samo lecz po poruszeniu przewodów zapalił, prad dochodzi.
-
Przez Marcinppppp
Witam.
Dał by ktoś radę wyliczyć podkładki pod pompy wtryskowe Fendt 818 silnik bf6m 2013c
EP podam i odchyłki.
-
Przez MICH4Ł
Witam. Orientuje się ktoś jaki jest koszt plus minus wymiany rozrządu lub może ktoś wymieniał w swoim fendt 700 com3?
-
Przez tomek121323
Witam Panowie!
Od kilku dni posiadam FENDTa 309 farmer na nowej kabinie (96rok). Sprawa jest następująca, nie wiem czy sprzedawca to krętacz albo może sam nie wiedział w co do konca nie wierze ale na panelu EHR pulsuje czerwona kontrolka diagnose. Wiem juz oczywiscie ze to kod błędu. W moim przypadku 32.
w instrukcji od noweszego modelu (309CI) kod 32:Przyczyna: Zerwany przewód lub nie podlaczony czujnik. Zwarcie lub zwarcie z masą
Następstwa: brak funkcji sworzni pomiaru sił Środki zaradcze:odciążyć sworznie pomiaru sił.
Wiem ze zasady działania EHR a wiec i budowa sa takie same w wielu modelach dlatego potrzebuje rady jak sie zabrac do naprawy. gdzie znajdują sie sworznie pomiaru sił? W innym poście kiedyś czytałem cos o czujnikach pomiaru uciągu ramion czy cos takiego, być możę to cos podobnego. Ja wyobrażam sobie to tak ze od sterowania EHR odchodzą jakieś kable które dochodzą do ramion i tam cos jest nie tak? Bede wdzieczny za każdą rade. Możę ktoś ma też jakies zapytania wiec jesli bede w stanie cos pomoc, doradzić piszcie smiało!
-
Rekomendowane odpowiedzi
brak wyświetlania obrotów wałka fendt 512
Czytaj dalej »
Sprężyny naciągowe redlicy SN-300