Mechanik serwis john deere 6150r śląsk
-
Podobna zawartość
-
Przez SzymonJD
Witam John deere 6330 przestały działać światła po przekątnej, tzn lewa tylna i prawa przednia ta połączona z kierunkowskazem. Czy ma ktoś może opis bezpieczników w tym modelu?
Pozdrawiam
-
Przez Pawel121185
Witam. John deere 6230 stracił po części moc. Na kompie nie ma błędów. Filtry nowe.. Co może być przyczyną?
-
Przez KrzysiekGbicki
Witam, mam problem z john deere 6210, po odpaleniu przez chwilkę półbiegi działają, i zaraz przestają, miga pomarańczowy trybik na zegarach i niebieska literka I , sprawdziłem bezpieczniki, sa ok. Co moze miec winę, co sprawdzać? Z gory dzięki za wszystkie rady
-
Przez Tomek1337
Witam mam problem z moim JD6170m 2015r. Po dłuższym przestoju od prac polowych ciągnik się zapowietrzył. Ostatnio przejrzałem cały układ plus wymieniłem filtry to traktor znów odpalał elegancko i nie falował na obrotach ale po przepracowaniu kilku mth problem powrócił. Traktor nie chce odpalać jakby paliwo z układu cofało się do zbiornika i znów trzeba go odpowietrzyć. Pompka paliwowa ta na przodzie ciągnika w pełni sprawna. Jedyne co nie daje mi spokoju to z odpowietrznika od filtra z odstojnikiem ciągle leci mi tylko same powietrze a z drugiego normalnie po odpowietrzeniu leci paliwo. Czy może to być wina uszkodzonego korka wlewu paliwa przez, który robi się podciśnienie w zbiorniku i po zgaszeniu ciągnika paliwo z układu się cofa?
-
Przez GracjanChumikowski
Witam, planujemy pierwszy raz zacząć kosić kukurydze w tym sezonie. Kupiliśmy przystawkę 6 rzędową New Hollanda. Doszły nas słuchy że napęd który jest tam na jeden pasek na przystawkę nie wytrzyma i trzeba to rozwiązanie jakoś zmienić najlepiej na łańcuch. Czy ktoś jest w stanie pomóc jak to rozwiązać?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6430 premium jakie ciśnienie w hydroakumulatorch
Kubota & John Deere