Skocz do zawartości

Instalacja C 330M

Gabrys05

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, jaco512 napisał:

W eMce na masę idzie minus aku, w starych zwykłych na masę podłączany był +

W modelach z 1989 r plus idzie na mase jest jeszcze prądnica, a czujnik biegu idze pominąć ściągasz dwa kabelki z czujnika i je łączysz

10 godzin temu, jaco512 napisał:

W eMce na masę idzie minus aku, w starych zwykłych na masę podłączany był +

w większości ciągników już to zamienione w związku z wymianą prądnicy na alternator

9 godzin temu, TomaszStach napisał:

Masz blokadę rozruchu w skrzyni biegów. 

w większości sztuk zmostkowaną

plusem będzie elektroniczny przerywacz i światła awaryjne, nic poza tym

• Thanks 1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez wasiel002
      Witam, szukam schematu instalacji elektrycznej do Zetora 16145, ma ktoś może?

• Przez jwr22
      Mam problem z kierunkowskazmi w renault 90-34 nie świeci lewa strona a prawa dziala. 
    • Przez Chomik64
      Witam nie działa napęd w Case Mxm 175 i wyświetla bład p022 potrzebuje zlokalizować zawór który go załącza bo nie wiem gdzie się znajduje, ewentualnie prosił bym o jakieś rady.
    • Przez Bodzijx
      Witam potrzebuje informacji na temat działania kontrolek w claasie mega/dominator. Kupiłem w zeszłym roku właśnie 218 i niektóre czujniki oraz brzęczek nie działają i zastanawia mnie kiedy one się włączają i czy po przekręceniu stacyjki powinny się wszystkie kontrolki zapalić czy nie. A także skąd dokładnie idzie zasilanie do silnika od regulacji wiatru bo nagle przestała działać mimo ze wszystko przejęliśmy nie ma dalej żadnej reakcji. I może ktoś wie odrazu ile powinno fabrycznie być tych modułów kolo bezpieczników.
    • Przez Cxx
      Potrzebuję zdjęcie instalacji elektrycznej od przekaźników. case cx 90 rok 1999/2000
  • Dodaj nową pozycję...
v