Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam mam problem ze swoją prasą. Mianowicie poleciało mi łożysko walca. Niestety jest to górny walec na którym znajdują się oprawy klapy, które muszę zdjąć i tutaj moje pytania czy odkręcając je muszę ściągać cała klapę, czy może jest jakieś inne wyjście? 

IMG_20230601_190019_256.jpg

Opublikowano (edytowane)

Weż dwa pasy i tylną klapę zepnij z ramą,chyba co pamiętam to podeprzyj klockami o walec co by klapa na dół nie poleciała .nie musisz zdejmować klapy.miałem 10lat taką prasę .

Edytowane przez rafalfalk1

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Mati6200
      Witam. Czy znajdę gdzieś nóż do ucinania siatki prasa vicon 1901. Zdjęcie załączone w załączniku 

• Przez D2awid
      Co może być przyczyną że zrywa łańcuch napędzający górny bęben podczas zaczynania balota ?? Kverneland 6516

• Przez ObolKuba253
      Balotnica kuhn vb3160 podaję 3.8 raza zamiast 2.5 a jak ustawie 1.6 to podaje 2.0
    • Przez ObolKuba253
      Witam potrzebuje stelaż do kółka bocznego prawe od podbieracza kuhn vb3160
    • Przez Gabriel886
      Dzień dobry, 
      Proszę o opinię na temat prasy rolujacej MP 135 ? Warto tą prasą się interesować? Jak z niezawodnością, częściami i obsługą ? 
      Posiadam aktualnie RB 3.20 na sznurek, myślałem o wymianie aparatu ze sznurka do siatki, ale nie idzie go znaleźć. 
  • Dodaj nową pozycję...
v