Skocz do zawartości

Yto NMF704C

lakik

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 29.08.2023 o 23:43, lakik napisał:

Witam, 

Planuje zakup ciągnika Yto NMF704C.  W Internecie nie mogę znaleźć żadnych opinii na temat tej marki. Czy ktoś z z forum jest posiadaczem takiej maszyny?  Może ktoś zna ta marke? 

Pozdrawiam 

Cześć, i co z tym ciągnikiem YTO? Zakupiłeś?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez kogucikrtg
      Witam. Od kilku lat z satysfakcją użytkuję MF6255. Chcę zakupić drugi mocniejszy ciągnik (125-135 KM). Biorę pod uwagę trzy marki. MF6475, Claas Ares 657 z lat 2004-2005 i ewentualnie Renault Ares 640. 
      Proszę o opinię użytkowników i sugestie co Wy byście wybrali i dlaczego? 
    • Przez Bubble
      Witam. Stoję przed wyborem ciągnika oraz beczki asenizacyjnej. Zacznę od tego że mój budżet to 150 max 175tys. W tej kwocie muszę stworzyć zestaw gotowy do pracy. Beczka z którą będzie musiał pracować ciągnik ma mieć minimum 5000l a maksimum 8000l. Z tego co się dowiedziałem ciągnik do obslugi takiego zestawu musi mieć w przedziale 80-100KM. Zależy mi na jak najmniejszej awaryjności, w miarę dużej prędkośći (40 kmh to minimum) i odrobinie komfortu dla operatora (klima musi być). Proszę o pomoc w stworzeniu ciekawego zestawu. Pozdrawiam
    • Przez dworus83
      Witam,
      Jestem na etapie wyboru ciągnika. Zastanawiam się nad tymi dwoma, cenowo wychodzą podobnie. Będzie to główny ciągnik. Uprawa ziół, warzyw i zbóż na 20ha. 
    • Przez Fendias
      Z Dniem 23.10.2023 Komornik zajol wszystkie nieruchomości Fabryki Zetor w Brnie , Są plany na produkcję jedynie modelu major w  wynajętej Haki w Brnie 
      Modele Cristal ,Forterra, Proxima 
      Nie będą w produkcji 
      Czytajcie czeskie media Bo do Polski dociera niewiele informacji o facet Zetor w Brnie 
      https://wiescirolnicze.pl/ciagniki/zetor-skonczy-jak-ursus-duze-problemy-znanej-marki/
    • Przez sw_kamil
      Witam. Jestem na etapie poszukiwań ciągnika ok. 250 KM. Główne zadania dla niego to agregat bezorkowo Hirsch Terrano 3m , oraz transport z przyczepą skorupową(przyczepa ok.7 ton plus ok 24 tony ładunku)
      W przyszłości siew striptil 3m
      Główne wymagania to skrzynia bezstopniowa , nawigacja rtk plus wszystkie systemy rolnictwa precyzyjnego.
      Co polecacie?
      Ciekawie wygląda MF 8s
      Silnik 7.4 , skrzynia ml260
      Biorę jeszcze pod uwagę clasa Axiona 850 
      Fendt niestety jest za drogi
  • Dodaj nową pozycję...
v