Case 5120 odciąg tylnego podnośnika
-
Podobna zawartość
-
Przez Lewy410
Witam czy ktoś wie co to za przekaźniki i za co są odpowiedzialne w case 110 Mx są 2 koło siebie jakie numery katalogowe mają bo są nie czytelne
-
Przez przemo9939
Witam. Problem z podnośnikiem w Case Puma 125 nie opuszcza do końca, choć ustawione mam pokrętło na max. Po przytrzymaniu opuszczania opuści do końca i po ponownym podniesieniu i opuszczaniu znowu opiści prawie do konca i stanie, na wyświetlaczu pokazuje 0 ale jeszcze ręcznie da się opuszczać. Potencjometr pod lewym ramieniem nowy, kalibrowałem podnośnik, nie przechodzi poprawnie bo lekko opuści i podniesie lecz błędów nie pokaże i kończy kalibracje niby poprawnie a tu lipa.
-
Przez roxor
Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
-
Przez Wopl
Na co zwracać uwagę przy zakupie case 5150 ewentualnie 5140. Planuję zakupić taki ciągnik z przednim tuzem oraz womem
-
Przez Casemxm155
Witam.
Posiadam Case'a mxm 155 fullpowershift, który stuka na co 2 biegu. Skrzynia po remoncie tarczki/uszczelnia nowe, sterownik skrzyni nowy (kupiłem ze spalonym).
Stuka na wszystkich biegach nieparzystych od 1 do 17. Najgorzej podczas ruszania. Proszę o pomoc kończą się pomysły co może mu być.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Case Puma 125 maxxum
Czytaj dalej »
Case Maxxum 115