Amazone typ 30 super s.
-
Podobna zawartość
-
Przez jedrek10001
Witam wczoraj podczas siewu lewy znacznik niechcial opadać tylko cały czas prawy musiałem wyjść podnieś znacznik prawy i parę razy opuścić siewnik żeby lewy opadł moje pytanie co mogło się stać? działał bez problemów miał ktoś podobny problem
-
Przez GrzegorzMiketa
Rzucam temat wyboru siewnika do kukurydzy. Noszę się z zamiarem kupienia nowego, małego siewnika do kukurydzy. Chciałbym przeznaczyć na to ok 45 brutto. Interesuje mnie siewnik 4 rzędowy, pneumatyczny, talerzowy, z zbiornikiem na nawóz itp. Ma pracować z 100 km ciągnikiem. Rynek pokazuje kilka modeli do wyboru, są to głownie tureckie produkcje typu Ozdoken czy HMS Pinadisc. Pytanie do Was, czy ktoś miał, ma doczynienia z tymi maszynami, na co zwrócić uwagę, które są już sprawdzone i godne polecenia. Chcę to kupić w lutym, przygotować na zbliżający się sezon.
-
Przez Celownik07
Panowie, czy posiada ktos typowo ten model i potwierdzi ze na 1ar trzeba krecic do proby kreconej 17,5razy KOŁEM ( 18,5 korbą - 2bieg) tak jak w instrukcji. . Przejrzalem pare filmikow na yt i natknalem sie na taki komentarz pod filmikiem dla sr300 ( w instrukcji 15,5obrotow korba) wiec moze i w sr250 jest pomylka?albo i nie a wolalbym wiedziec za miesiac jak na pola sie wyjedzie.
Wg moich obliczen wychodzi ze 19,5razy KOŁEM
-
Przez radek997
Witam mam problem z wyjęciem osi z kółkami do wysiewu
zdjąłem te plastikowe zaczepy wykręciłem imbusa z tryba a os stoi i ani ruszy
cos jeszcze trzeba rozkręcić czy co?
-
Przez Jelski
Witam czy ktoś by powiedział jak działa mechanizm ścieżek amazone są na nim cyfry 0 1 2 3 4 5 6 7 jak ustawić te ścieżki na 15 metrów szerokości ? I co oznaczają te cyfry ?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Tarcze wysiewające Amazone
Czytaj dalej »
Ursus C-360 3P & Amazone ZA-F 603