Skocz do zawartości

SW 680

masa24

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Dnia 17.11.2023 o 16:14, tomek1974 napisał:

pewnie jak w każdym 0,1-0,2 ponad blok 

Chyba kolega ma na myśli raczej dopuszczalną zawartość alkoholu w wydychanym powietrzu żeby nie stracić prawa jazdy   :P bo tuleje mają wystawać od 0,02-0,08mm.

Dnia 17.11.2023 o 19:19, jarek555 napisał:

0,001"-0,003" (czyli od 0,0254mm do 0,0762mm) .

Czyli praktycznie standard jak w każdym innym.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez radziu1910
      Witam mam małą prośbę nie wiecie gdzie można kupić części do BIZONA dynamica z 165 . Pomóżcie mi w wyborze czy mam kupic takiego dynamica czy lepiej zakupic sobie rekorda
    • Przez Mateusz2415
      Witam poszukuje bizona bs do kupienia
    • Przez ursusikc330m
      Nie działa podnoszenie hedera otwieranie rury wyładowczej i cała reszta co może być przyczyną i do czego służy gniazdo hydrauliczne pod pomostem obok gniazda do prądu??kierowanie i jazda działa 
    • Przez Gabriel
      Witam mam prośbę do użytkowników kombajnu Bizon bs o spisanie ustawień parametrów Komputera chodzi mi dokładnie jakie wartości macie wpisane w Obwód koła, Szerokość robocza, Straty alarm itd. Pytam gdyż poprzedni właściciel namieszał w ustawieniach i teraz nie wiem co mam tam wklepać.
    • Przez Daniel215
      Witam wszystkich. 
      Po kapitalnym remoncie silnika, po odpaleniu BS kopci na bialo plus może lekko niebiesko (dodam że dymu jest od groma) . Po rozgrzaniu stopniowo dym z rury wydechowej maleje, po rozgrzaniu (woda 55 olej 70) dymienie ustaje do zera. 
      Jedynie pompa wtryskowa nie była dotykana oraz wtryskiwacze (gdyż przed remontem było ok). Wtryskiwacze wsadzone na nowych miedzianych podkładkach-niektórzy zalecają montaż wtrysków bez podkładek. 
      Połączenie pompy wtryskowej nie odkręcane do remontu/nie przestawiane, a rozrząd jest na starych znakach. 
      Podejrzewam że problem leży w ustawieniu zaplonu/kata wtrysku, ale jak to sprawdzić?
      Czy jest jakiś mechanik który mógłby pomoc w tej sytuacji? 
  • Dodaj nową pozycję...
v