Instalacja elektryczna Ursus 3512
-
Podobna zawartość
-
Przez Maikel1987
Witajcie , mam problem bo od kilku dni cos się dzieje że bardzo ciężko jest wyrzucić 2 i 4 bieg , wchodzą lekko ale wyrzucić jest bardzo ciężko . 1i 3 są ok , wszystkie biegi są na jednym wodziku. Kilka razy od kad to się zaczęło to udało się wyrzucić 2 albo 4 lekko ale to dosłownie może 5 razy od kilku dni . Ktoś miał coś podobnego ??? Lub wie od czego zacząć . Ciągnik z 2010 r
-
Przez Jamalek
Witam
W najbliższym czasie chciałbym pomalować felgi w ursusie 4514 rok produkcji 2000. Wie ktoś jaki kolor RAL mają oryginalnie te felgi. Chciałbym pomalować w kolor oryginału. Temat był już poruszany na forum ale nie mogłem znaleźć jednoznacznej odpowiedzi.
-
Przez Szymon94
Witam
Zastanawiam się nad kupnem właśnie takiego modelu 5714. Czy ktoś z obecnych lub byłych użytkowników tych maszy może sie wypowiedzieć co nie co o nich?
Z dostępnością części chyba tragedii nie ma w końcu to koln MF. Ten Ursus pociągnie chyba bez problemu zestaw uprawowo siewny o szerokości 2,7m? Mam siewnik Poznaniak 2,7 na docisku sprężynowym. Chciałbym go ciągnąć za agrgegatem z wałem packera. Podnośnik da radę? Bo uciągnąć to raczej nie problem. Pług do niego to obrotowy 3 skibowy idealny chyba.
-
Przez pawel123222
Witam,
Posiadam ursusa 5314, który opuszcza tylko pod obciążeniem lub na zgaszonym silniku.
Ma ktoś jakiś pomysł od czego to może być.
-
Przez pawel123222
Witam,
Posiadam ursusa 5314, który opuszcza tylko pod obciążeniem lub na zgaszonym silniku.
Ma ktoś jakiś pomysł od czego to może być.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Problem ze zgrzytaniem skrzyni biegów i regulacja sprzęgła - Ursus ...
Czytaj dalej »
Ursus C-4011