Znalezione na Allegro, olx i nie tylko 2024
-
Podobna zawartość
-
Przez konteno
O pogodzie ,opadach i odnotowanych temperaturach w różnych częściach kraju i nie tylko w rozpoczętym 2024 roku.
-
Przez bronek
Witam, czy miał ktoś z Was doczynienia z polskim mocznikiem drugiego gatunku? Dzisiaj miałem handlowca z pewnej hurtowni z ofertą takowego mocznika. Mocznik jest drobniejszy niż ten standardowy z Puław i wg handlowca to jedyna różnica. Cena jest dosyć kusząca bo 1450 brutto/t, Na pewno byłoby gorzej go wysiewać na większą szerokość z racji drobnej granuli. -
Przez Piters182
Witajcie, z racji tego że zaczęła się mocna batalia wiatrakowa w Polsce wiąże się z tym dużo dyskusji i pytań jak i nie jasności. Dużo firm powstało które mają plany postawić we wszystkich gminach w Polsce, albo większości gmin. Teraz aktualnie przyszedł czas na moją gminę, więc różne firmy przyjeżdżają do właścicieli działek które sobie wybiorą, i dość mocno zabiegają żeby się podpisać na umowie. Część osób odmawia podpisu mając różne obawy, zagrożenia, umowa na prawie 30 lat, różne dziwne zapisy na umowie, sama wielkość wiatraka 200m wysokości daje dużo do myślenia, a część osób słysząc proponowaną kwotę za wiatrak podpisuje się z zamkniętymi oczami. Czy ktoś z was ma jakieś z tym doświadczenia i może coś podpowiedzieć jak postąpić w takiej sytuacji?
-
Przez kingway
Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ?
-
Przez semos
Mam taki mały problem, co kupić dziewczynie pod choinkę? Ma 24 lata.
A więc tak:
-kolczyki i wisiorek odpadają, bo otrzymała je na mikołajki.
-co do perfum to trochę głupio mi jest je kupić ponieważ ona pracuje w jednej z ogólnopolskich sieci drogerii wiec zna wszystkie perfumy oraz kremy i może zawsze porównać cenę tych perfum, a tego bym nie chciał aby wiedziała ile prezent kosztował.
Pluszaka już kupiłem do tego chce coś jeszcze w kasie max 80zł.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Brak reakcji na gaz
Czytaj dalej »
Sadzarka do ziemniaków