Znalezione na Allegro, olx i nie tylko 2024
-
Podobna zawartość
-
Przez konteno
O pogodzie ,opadach i odnotowanych temperaturach w różnych częściach kraju i nie tylko w rozpoczętym 2024 roku.
-
Przez bulimurawy24
Witam, mam okazję kupić od znajomego przyczepę 6 ton sztywna ,i tu zaczynają się schody jak to zrobić?,sprawa wygląda następująco ,znajomy kupił przyczepę sobie w 2007 roku do gospodarstwa, przyczepa była zarejestrowana i ubezpieczona i tak wyszło że nie zdążył tej przyczepy zarejestrować i ubezpieczyć bo wyjechał do USA i tak przestała w garażu przez cały czas aż do jego powrotu w styczniu 2024r ,po powrocie już nie będzie gospodarzył i jest mu nie potrzeba a ja chciałbym ją kupić tylko jak to zrobić skoro ona jest na byłego właściciela bez przeglądu OC i nie opłacony podatek w urzędzie skarbowym,jak to załatwić i czy jest sens bo może się okazać że kary z urzędu skarbowego i za brak OC przekroczą wartość przyczepy, może ktoś przerabiał podobny temat, poproszę o radę.pozdrawiam
-
Przez semos
Mam taki mały problem, co kupić dziewczynie pod choinkę? Ma 24 lata.
A więc tak:
-kolczyki i wisiorek odpadają, bo otrzymała je na mikołajki.
-co do perfum to trochę głupio mi jest je kupić ponieważ ona pracuje w jednej z ogólnopolskich sieci drogerii wiec zna wszystkie perfumy oraz kremy i może zawsze porównać cenę tych perfum, a tego bym nie chciał aby wiedziała ile prezent kosztował.
Pluszaka już kupiłem do tego chce coś jeszcze w kasie max 80zł.
-
Przez bronek
Witam, czy miał ktoś z Was doczynienia z polskim mocznikiem drugiego gatunku? Dzisiaj miałem handlowca z pewnej hurtowni z ofertą takowego mocznika. Mocznik jest drobniejszy niż ten standardowy z Puław i wg handlowca to jedyna różnica. Cena jest dosyć kusząca bo 1450 brutto/t, Na pewno byłoby gorzej go wysiewać na większą szerokość z racji drobnej granuli.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zarejestrowanie przyczepy
Czytaj dalej »
Ursus 912