Skocz do zawartości

Ceny paliw 2024

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
3 minuty temu, wilkołak napisał(a):

A jakość dobra, czy chrzczone

Normalne paliwo.

Tankują tu i tiry i osobówki.

Kilka lat stąd biorę, a mam kawałek tam.

U mnie dziś 44 grosze drożej na litrze. 

200 litry i już opłaci się kajtnąć...

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Like 1

1 godzinę temu, marulekk napisał(a):

A co  tu w tym poyebanym kraju Polskie?

Ty ja...Dino,Topaz. 

56 minut temu, wilkołak napisał(a):

Kiedy staniało , na hurcie taka cena jest obecnie , na stacji B0 dostępne ?,dziwne rzeczy

U nas na stacjach B0 dostępne, ale to w Polsce C jak to jeden Małopolski hrabia mawia 😎

• Like 3

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie.

Taka stacja...

Tu zawsze tanio.

Tylko ON B7.

Opłaca się 🤔🤭

Godzinę temu, wilkołak napisał(a):

A jakość dobra, czy chrzczone

Siedzi proboszcz w bramie i macha kropidłem 🤭🤣

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Normalne paliwo.

Tankują tu i tiry i osobówki.

Kilka lat stąd biorę, a mam kawałek tam.

U mnie dziś 44 grosze drożej na litrze. 

200 litry i już opłaci się kajtnąć...

Spory masz bak 😁

19 minut temu, GABBER85 napisał(a):

Jak tam , wytranca się smalec w tym roku czy niema na czym kotleta usmażyć?

Bida 🤭😁

3 godziny temu, mysza103 napisał(a):

Patrząc na ten szyld to trochę bym się obawiał tego paliwa , ale może nie słusznie 

No stacja to taki relikt PRL.

Teraz i tak to lepiej wygląda, bo nowy budynek zrobiony.

Wcześniej to wszystko lata 80te.

Ale paliwo ok, spory ruch, to i dostawy świeże. 

• Like 1

16 minut temu, Celownik07 napisał(a):

Taki sobie nie moze pozwolic na chrzczone, pare zlych opinii w malym miasteczku sie rozchodzi byskawicznie co dla niego moze znaczyc katastrofe. 

W latach 90 i początki 2000, taki mały miał niewiele  do powiedzenia co sprzedawał, chciał sprzedawać dobre, a i tak musiał przyjmować "trefne" dostawy

Od kiedy pamiętam paliwo jest brane z dostawą do gospodarstwa, brałem z różnych źródeł ale nigdy nie miałem problemu z jakością paliwa.

Może warto prześledzić u siebie drogę dystrybucji począwszy od zbiorników w których jest przetrzymywane po zbiorniki w maszynach.

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez andrzej1988
      to jeszcze taniej niz u mnie. Niby na mazowszu powinno byc troche drozej a tu guzik. Pewnie tez jakis posrednik takie ceny wystawił? U mnie nawet w kurzarni jest po 580 brutto pszenica i niby nie posrednik tylko pszenice skupuje i wykorzystuje na własne potrzeby dla kur
    • Przez danielhaker
      W jakich cenach sprzedajecie ziemniaki w 2022 roku? Czy przy niskich cenach produkcja ziemniaków jest opłacalna? Kiedy spodziewacie się wzrostów cen w waszych regionach za ziemniaki przemysłowe i jadalne? Czy pozyskanie nowych rynków zbytu pozwoli na osiągniecie lepszych cen? Jak Wy, oraz rolnicy z okolic prognozujecie ceny w sezonie 2022? Zapraszamy do dyskusji.
      Link do tematu z sezonu 2020/2021:

• Dodaj nową pozycję...
v