Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał:

Czemuś nie zapytał, czy...posiada komórkę w piwnicy🤔

Mogę zapytać, tylko nie jestem pewien, czy nie ukryłeś tam jakieś dwuznacznej aluzji, a ja muszę taktownie ją podejść bo jeszcze i ona mi ucieknie

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

4 godziny temu, wojtal24 napisał:

atam do Białej co te traktory sprzedają?

są korki na tej obwodnicy Łomży?

Puchy panie 🙆 

Dzisiaj jechałem o 15 

Oporem idzie 

IMG_20241009_133957_2~2.jpg

Edytowane przez pedro2
Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Mogę zapytać, tylko nie jestem pewien, czy nie ukryłeś tam jakieś dwuznacznej aluzji, a ja muszę taktownie ją podejść bo jeszcze i ona mi ucieknie

Żadnej aluzji Rochu🤷🙆...podpowiadam tylko...zwierzyłeś się dziewczęciu że nie masz, gdzie krówek trzymać, ona odpowiedziała, że mieszka w bloku, więc...jak ma komórkę to by tam może jaka krówkę zmieściła, a jeśli ma do tego garaż z blachy, to i zapas sians by było gdzie wyskladować...może nawet razem z ...ostrewkami🤔😎

Opublikowano
16 minut temu, gregor1284 napisał:

Weź ten dzisiejszy deszcz to....

Ano też żem zemścił 

Mówię jak masz padać to padaj, a nie siurasz

A ojciec zwyzywał " ty się Boga nie boisz cholero! Dopiero żeś wyglądał bo sucho, tera ci przeszkadza "

Zawsze mogę na niego liczyć 🤗

Opublikowano
1 minutę temu, Nieustraszony1044 napisał:

Drogo chce 🤷

toż nie drożej niż sławka ograbiarka 😂

Przed chwilą, Qwazi napisał:

No gdzie🙆...toć napisał, że 40...dwa banknoty wystarczą🤷

miałem cie kiedyś za poważnego gościa 😂

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, radekz200 napisał:

😂

Bywam poważny, ale czasami...nie warto, za ciężko się wtedy żyje 🤷..

2 minuty temu, slawek74 napisał:

a daj mu i 50zł niech się cieszy 🤭

No gdzie🙆...on chce 40🤷

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Qwazi napisał:

3 minuty temu, radekz200 napisał:

😂

Bywam poważny, ale czasami...nie warto, za ciężko się wtedy żyje 🤷..

2 minuty temu, slawek74 napisał:

a daj mu i 50zł niech się cieszy 🤭

No gdzie🙆...on chce 40🤷

targuj się 🙋‍♂️🤭 a co 😁

Opublikowano
Strongman napisał:

Same lamusy.

gdzie 🤔 dużo tej trawy masz do zbioru? u mnie jutro ze 30 belek powinno być i jeszcze ze 20 przywieźć w zeszłym tygodniu zrobionych na łące

radekz200 napisał:

kurła sławek sam siebie cytujesz 😂 sam sobie odpowiadasz 😂😂

aplikacji nigdy nie używałeś...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Rafał2222
      Witam. Co jak urząd wpisał złą masę własną i masę maksymalną pojazdu. Jak coś takiego poprawić. Czy na przeglądzie mogą zrobić korektę i określić masę własną. Czy będzie z tyn problem.
    • Przez lonixiw863
      Cześć wszystkim,

2 lata temu kupiłem działkę budowlaną dość blisko Wrocławia, w wiosce z  ok 3000-4000 mieszkańców) i jakiś czas temu dowiedziałem się, że 800m od działki na wschód jest. ferma indyków. Mimo researchu nie dostałem żadnej informacji o tym bycie i na grupach również cisza jeśli chodzi o zapachy. Między działką, a fermą dzieli nas jeszcze las i zawsze myślałem, że to po prostu jakaś firma (w google ktoś notorycznie usuwa info o tym).

Czasami jak tam jestem to w tak jakby przed deszczem czasem czuć te indyki i pytanie do Was - czy takiej odległości powinno być czuć indyki? Budowa jeszcze nie rozpoczęta i mam małe obawy, a z kim bym nie gadał to jeden nie czuje, drugi czasem, trzeci latem, czwarty tylko jesienią.. Obok szkoła, mają budować przedszkole jeszcze bliżej niż moja działka.

Jak to wygląda z perspektywy rolnika? Robicie co się da aby nie śmierdziało? Z praktyki wiecie czy rekuperacja będzie mi wsysać ten zapach do chaty?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za opinie!

• Przez thor1984
      Jakiej nawigacji samochodowej używacie? Ja jeżdżę na google maps ale to jakaś porażka. Owszem doprowadzi do celu ale czasem tak przeczołga że masakra np. ostatnio jadąc  do Gdańska (trasę znam bo parę razy już jechałem) ustawiłem nawigację dla ciekawości to  tak mnie prowadziła po Warszawie że szok. Z głównej w boczne uliczki, jakieś osiedla tylko po to żeby za ileś set metrów znowu doprowadzić mnie do głównej trasy.  Próbowałem już różnych ustawień i to samo. Myślałem nad jakimiś płatnymi nawigacjami na androida typu automapa czy tomtom ale czy będzie lepiej? Podzielcie się swoimi opiniami. 
  • Dodaj nową pozycję...
v