Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza w 2024 i nie tylko

konteno

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
7 minut temu, wojtal24 napisał(a):

byłem teraz od niedzieli codziennie i wieczorami w centrum Warszawy w różnych miejscach 

wiesz ile tych młodych urkow takimi drogimi furami szaleje po mieście tak samo w hotelach i restauracjach się tak panosza że bania mała w hotelu przy śniadaniu wczoraj jakiś Ukrainiec zadymę kręcił bo mu się coś nie podobało nie wiem skąd Ci ludzie mają pieniedze i czy ta kasa mają legalnie 

Teraz raczej zalegalizowali, tylko głupi by nielegalizował

3 godziny temu, marulekk napisał(a):

Jak się bawić to się bawić ścianę wy***ać drzwi POstawić

@radekz200 jak tam skończysz swoje drzwi spawać to już dla mnie tam zacznij 230 cm wysokości 220 szerokości, mają być pełne w środku styropian kolor antracyt i frytki do tego 🫣

17308924997768832719754043261830.jpg

2 tys 😂😂

• Sad 1

1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

byłem teraz od niedzieli codziennie i wieczorami w centrum Warszawy w różnych miejscach 

wiesz ile tych młodych urkow takimi drogimi furami szaleje po mieście tak samo w hotelach i restauracjach się tak panosza że bania mała w hotelu przy śniadaniu wczoraj jakiś Ukrainiec zadymę kręcił bo mu się coś nie podobało nie wiem skąd Ci ludzie mają pieniedze i czy ta kasa mają legalnie 

Nie jeden takiego auta nie kupi.Ra widziałem w Krakowie , 4 nowe vw tiguan na ,,sąsiednich"tablicach.

Trochę się pracowało na Warszawce to żółto niebiescy przyjaciele z za wschodniej granicy i w Bentleyu się widywało.  W oczy to kole bo nam wojna kojarzy się z biedą Dziadkowie opowiadali że nie było co jeść., w co się ubrać. 

Edytowane przez 6465

W dniu 2.11.2024 o 18:38, 12Pafnucy napisał(a):

👻

PANO_20241102_181935.jpg

A tu specjalnie dla @Elon  

Trochę tu ciemno...

IMG_20241102_183227.jpg

Żyjesz jeszcze?

Nie bałeś się? 

Następnego trzeba będzie wybawić z kłopotu. Dopiero co ziemi wpadło a tu już drugi się szykuje. Chłop ostatnio był na przetargu, trochę mi nabił cenę. 

Miał dziś przyjechać zabrać kukurydze. 

Rano dzwonił że nie ma czym zapłacić.

Krowy mu się posypały.

Kwestią czasu jest jak go odwiedzimy, aby mądrze rozmawiał to jeszcze mu coś dołożę.

A takiego biznesmena tu na forum zgrywał. 

A będzie jeszcze robił dla mnie jak Walencik dla swojego pana.

Jeszcze I mieszkania odkupie.

Firmę mamusi też.

Dziadek dobrze mówię? 

To w nagrodę masz numer do babki. Uderzaj w bajere, po twojemu smal cholewę. 

777xxx666

Dziadek, to rebus, w środku to diabelskie liczby.

• Haha 2

32 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Ale przynajmniej bomby nad głowami nam nie latają 

U mnie to imperialistyczne helikoptery kilka razy w tygodniu nad chaupą przelatują. Jak przelecą 3 takie dwuwirnikowe, to gdybym miał kury to na pewno przestały by się nieść. Liczy się to czy nie?

3 godziny temu, jahooo napisał(a):

Mam piłę 3,6KM i prowadnice 50 to jak zaszalejesz z ogranicznikami, to graba tym nie potniesz czy buja

To ja mam piły 3.4 i 3.7 km z prowadnicą 38 cm ( 15 cali) to idzie czuć moc . Jeszcze ta mocniejsza ma węższą prowadnice to w masło wchodzi nawet dąb nie robi wrażenia . 

9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

U mnie to imperialistyczne helikoptery kilka razy w tygodniu nad chaupą przelatują. Jak przelecą 3 takie dwuwirnikowe, to gdybym miał kury to na pewno przestały by się nieść. Liczy się to czy nie?

Nie. To nadal nie bomba. Masz jaką babkę w domu? Może by spróbowała sloikiem stracić który?

7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Który to tam gotującej kobiety szuka? Też patrzysz pod tym kątem?

FB_IMG_1730909029978.jpg

Zimno w izbie mają i tyle...

1 minutę temu, Baks00 napisał(a):

Kłusownicy 🤔

A gdzie tam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez superfarmer02
      Zapraszam na kolejny rok wstawiania ursusów za 50tys i zetorow za 100tyś+🙈😂
    • Przez bobytempelton
      Witam, z racji że sezon na komunie w pełni chciałbym abyście podzielili się pomysłami na prezent na komunię dla chrześnika chrześnicy, czy po prostu dla 9 latka z okazji tego święta. Chciałbym abyście pisali przydatne rzeczy które zostaną im na długo, lub długo w pamięci , oklepane rzeczy typu rowerki zegarki itd raczej odpadają, a pieniądze wydadzą i tyle z nich będzie , zachęcam do wypowiedzi
    • Przez piotr6340
      To są filmy, które pokazują, jak piękne są maszyny  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=65M3I0CKFXs

http://www.youtube.com/watch?v=xv8Z0expUjs&NR

http://www.youtube.com/watch?v=qot3JNGqKdQ...related&search=

http://www.youtube.com/watch?v=QTLlvdCnKLs&NR

• Dodaj nową pozycję...
v