Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2024

jahooo

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Roman176 napisał(a):

na głupota się reaguje  

Jak chcesz reagować na głupotę to weź się za naukę. Bo każdy widzi jaki jesteś.

9 godzin temu, nie napisał(a):

samozaoranie się po-paprańców, co jeden to głupszy :D 

Zaorał to się Trybunał Kucharki twierdząc, że komisja jest nie zgodna z konstytucją bez żadnego uzasadnienia bo tak. Mazurek jest po prostu pisowskim dziennikarzem co ma mówić. Komisje były od czasów afery Rywina wiele z nich robił pis i były dobre. Teraz ta dotyczy pisu i jest nie legalna. To jest właśnie samo zaoranie.

8 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

tak przez 8 lat poprzedniej kadencji mowil tusk. teraz tez tak zaczynaja mowic, bo najlepiej miec winnego, nieważne kogo. jakos pis do 2022 mial 12 mld, potem 83. teraz 240!!!!rozumiem 100, moze 120. jakos mozna sie pilnowac, wystarczy spojrzec na zestawienie. za rok bedzie 300 i to dalej wina pis! mam inne pytanie, dlaczego sprzedano akcje lotosu? wiem ze to jakis byl uklad, jestescie mi to w stanie po krotce wyjasnic? to byl dobry interes?

Ale popatrz tak uczycie ile kasy przewalono za pis respiratory maseczki agregaty Szopy tam się to zbierało w miliardy. Ile rozkradli poszczególni politycy. Matecki przelał sobie 12 milionów Kłeczek dostał 3 bo dobrze w szczujni szczekał.

Do tego dochodzi powódź wydatki na armię i granicę to chyba 1/6 budżetu.

8 godzin temu, Roman176 napisał(a):

ta a jak tam komisje ?  a ile z ciekawości kosztowały 

a mam Tyle kosztują nas komisje śledcze. 200 tys. na miesiąc czyli 10 miesięcy razy komisje .... o qurwa może tu jest złodziejstwo ?  

Pytasz ile kosztowała komisja Macierewicza która robiła wam wodę z mózgów że był zamach? Samego tupolewa którego debile pocięli kantówkami z lidla można było sprzedać za jak dobrze pamiętam 40 milionów. 200 tys co to jest? Komisja Macierewicza razem ze szkodami takimi jak zniszczony sprawny samolot kosztowała podatnika około 200 mln.

Edytowane przez hubertuss

11 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Z kiedy, z jakim czasem?

Na ziemi ciągle dochodzi do zmian klimatycznych.

Często sama natura je powoduje...

Mała Europa może sobie tylko życie  utrudnić różnymi ograniczeniami, nic po za tym...

gdyby nie dzialalnosc czlowieka wlasnie wchodzilibysmy w mala ere lodowcowa .

11 godzin temu, galan99 napisał(a):

Co powiesz o tym wymyśle lewactwa . @racyl Jutro podjadę do szkoły i porozmawiam z Dyrektorem na temat tego pierdolnięcia psychicznego .

Podręcznik seksoholizmu, uwodzenia mężów, rozbijania rodzin, aborcji, samogwałtu, gender od 4 klasy .

po drodze na plebanie wstap i zapytaj ksiedza co o tmy sadzi w kontekscie dabrowy gorniczej.

11 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

A teraz ma nowego chłopa a rozwodu jeszcze nie było, po PiSowsku xD 

Ministra kultury też się pukała na boku, a potem przyniosła brzuch do domu xD 

Wzorce katolicyzmu i prawdziwej polskiej rodziny xD 

ale ona to robila na alasce -wiec sie nie liczy...jesli mnie pamiec nie myli to wyjechala z kochankiem do usa ,zostawiajac dom i male dzieci.

tylko dzieci szkoda- co beda myslec o matce za pare lat..

9 godzin temu, nie napisał(a):

Władze szkoły podstawowej im. Batalionu „Zośka” w Celestynowie zatrudnili na stanowisku psychologa szkolnego posługującego się imieniem i nazwiskiem „Agnieszka Kardas”, który w rzeczywistości jest transwestytą. 

Psycholog po 2 próbach samobójczych, nie potrafiący zaakceptować samego siebie, udający kobietę, po zniszczonym związku z niebezpiecznym poglądami chce ingerować w problemy dzieci.

Zatrudnili chorego psychicznie człowieka na stanowisku psychologa aby opiekował się dziećmi

peowska nowoczesność 🤮

głosujcie na trzaskowskiego to będziecie mieli jeszcze więcej

---------------------------

po-łgłówki dla po-łgłówków :D :D 

a ksieza katecheci to lepszy wybor ?? kazdy transwestyta -sukience chodzi, polowa homoseksualisci. pare procent pedofile.

zdarza sie 😃a chyba od 16 nie trzyma lapy prokurator. najwazniejsze, ze zrobil i nie uciekl, jak wiekszosc robi. stanal na wysokosc zadania. a ze 16 lat czy 17 , widzialem juz 15 latki ktore wygladaly na 20. to chyba nie ma reguly. widzialem tez 30 latki wygladajace na licealistki. nie zazdroszcze mu jednak sytuacji, szkola, rodzice , dziecko. nie jeden strzelilby sobie w leb😃 przeciez bez wsparcia rodzicow o szkole nie ma nawet co marzyc. mysle,ze to przypadek w normalnej rodzinie, normalnych ludzi. dalej bede uwazal, ze sport rozwija charakter, a juz na pewno boks 😃 mi sie podoba 😎

Edytowane przez Siedzacybyk
  • Like 2

7 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

zdarza sie 😃a chyba od 16 nie trzyma lapy prokurator. najwazniejsze, ze zrobil i nie uciekl, jak wiekszosc robi. stanal na wysokosc zadania. a ze 16 lat czy 17 , widzialem juz 15 latki ktore wygladaly na 20. to chyba nie ma reguly. widzialem tez 30 latki wygladajace na licealistki. nie zazdroszcze mu jednak sytuacji, szkola, rodzice , dziecko. nie jeden strzelilby sobie w leb😃 przeciez bez wsparcia rodzicow o szkole nie ma nawet co marzyc. mysle,ze to przypadek w normalnej rodzinie, normalnych ludzi. dalej bede uwazal, ze sort rozwija charakter, a juz na pewno boks 😃 mi sie podoba 😎

byku nie czytaj tych idiotów, to jest jego pasierb a nie syn

chwała mu za to, że go wychował

4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

To jest właśnie samo zaoranie.

image.png.5c0cdf6538155b8ec2d393e72bd836f6.png

• Like 2

@nie wklejasz wpis człowieka tak samo sfrustrowanego jak ty czy Roman. Wy nie rozumiecie że każdy widzi to co się z wami czy tym człowiekiem dzieje. Ilość wulgaryzmów, wyzwisk świadczy o skrajnym rozchwianiu nerwowym, że to nie pis rządzi a Donek. Przerżnęli wasi serię wyborów a teraz zaczyna do was docierać, że obywatelski kandydat wybrany przez obywatela Kaczyńskiego nie jaki Karol Nowogrodzki ma marne szanse w wyborach bo ma sporo za uszami.

Wasz skowyt będzie się niósł jeszcze latami czego przykładem jest nie jaki Grzegorz przez ciebie cytowany.

Słychać wycie znakomicie - za cytat frustrata dostajesz serduszko.

4 minuty temu, hubertuss napisał(a):

czego przykładem jest nie jaki Grzegorz przez ciebie cytowany.

Słychać wycie znakomicie - za cytat frustrata dostajesz serduszko.

ciągle piszesz o gangusach a nie poznajesz kolegi? przecież to "śledź" :D 

głupi i głupszy w swoim raporcie o nawrockim wspominali o śledziu

zapomnieli tylko powiedzieć, że śledź dostawał dofinansowanie na swoją działalność od kolegi trzaskowskiego, prezydenta sopotu karnowskiego, który obecnie jest posłem po 

a drugi gangus Brzostek był finansowany przez koleżankę trzaskowskiego, prezydent gdańska dulkiewicz

5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

To jest właśnie samo zaoranie.

1 godzinę temu, nie napisał(a):

ciągle piszesz o gangusach a nie poznajesz kolegi? przecież to "śledź" :D 

głupi i głupszy w swoim raporcie o nawrockim wspominali o śledziu

zapomnieli tylko powiedzieć, że śledź dostawał dofinansowanie na swoją działalność od kolegi trzaskowskiego, prezydenta sopotu karnowskiego, który obecnie jest posłem po 

a drugi gangus Brzostek był finansowany przez koleżankę trzaskowskiego, prezydent gdańska dulkiewicz

Śledź dostał czy jakiś jego legalny biznes? To samo drugi dostał Jako osoba fizyczna Brzostek czy jakaś jego legalna firma organizacja? Zrozum Nowogrodzki sam się przyznaje do znajomości i kontaktów z gangusami i kibolami oraz neo nazistami. Zrozum jedno to znać osobę fizyczną np gangusa inne to przyznawać kasę jakiejś legalnej organizacji czy firmie która jak inne legalne firmy czy organizacje o nią wystękuje. Nowogrodzki przyznaje się do tych znajomości i nie mógł nie wiedzieć czym oni się zajmowali. 

Nowogrodzkiego czeka fajna kampania nie dość, że nie ma takiej gadki jak miał Duda to jeszcze od dziennikarzy ucieka na dowolne pytania nie odpowiada tylko przemowy głosi to jeszcze co chwila wyłazi szemrana przeszłość.

od niemców :D 

--------------------------

tak wygląda peowski debilny przekaz dla po-łgłówków odmóżdżonych przez gebelsiadę24

PlatformaObywatelska
Andrzej Duda kolejny raz ułaskawił osobę skazaną za poważne przestępstwo narkotykowe

tvn24
Prezydent ułaskawił osobę skazaną za ciężkie przestępstwo narkotykowe. Jak czytamy w uzasadnieniu Andrzej Duda między innymi "miał na uwadze względy humanitarne - szczególnie trudną sytuację rodzinną osoby skazanej".

a tak wyglądają fakty

image.png.20cf8d9c4452a40c558b835a96bd77fc.png

ciekawe kto jest tym prokuratorem generalnym??

Edytowane przez nie
  • Haha 1