Parlara4 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Gdzie mogę kupić tanie i dobrej jakości mleko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hassi37 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 30 gr od Prezesa to by był dopiero wyczyn on nie zna takich liczb jak 30 40 a 50 to już dawno zapomnial 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareczek85 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada jutro rada w Piątnicy ja myślę że dołożą 60gr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek74 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Chyba chcesz ,,sąsiadów,, podkurzyć 🤦🙆♂️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg1985 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 26 minut temu, czareczek85 napisał(a): jutro rada w Piątnicy ja myślę że dołożą 60gr Ale te 60 gr dołożą do tych 30 gr co mieliście w listopadzie czy do ceny z października ? Zresztą to i tak cena kosmos 👍👍👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlak2507 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 60 gr dokładają chyba jak mnie pamięć nie myli cały rok więc najprawdopodobniej wróci cena z października, czareczek nie denerwuj innych, zresztą jutro będzie wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielFarmer Opublikowano 28 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Nie myli Cię , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalcium Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 3 godziny temu, hassi37 napisał(a): 30 gr od Prezesa to by był dopiero wyczyn on nie zna takich liczb jak 30 40 a 50 to już dawno zapomnial Przypomina się jak tylko idzie w drugą stronę 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik92 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada mlekpol jednorazowa premia 55gr za grudzień 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz18 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Bercik to chyba maila przez internet explorer odczytuje😀 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu121 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Listownie może przysyłają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekz200 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada dopiero do ameryki dotarł 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik92 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada radekz200 napisał: dopiero do ameryki dotarł 😂 jak ja miesiąc temu wróciłem 😂 nie zaglądam często ani tu ani na emaila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro2 Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada Bercik przywiózł walizkę zielonych i ma w poważaniu jakieś grosiki za mleko 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersebusiek Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 3 godziny temu, czareczek85 napisał(a): jutro rada w Piątnicy ja myślę że dołożą 60gr A idź już i nie denerwuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa Opublikowano 28 Listopada Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 4 godziny temu, DanielFarmer napisał(a): Nie myli Cię , Raczej wątpię myślę że dali teraz a jutro będzie normalnie jak miesiąc wcześniej 3 godziny temu, Bercik92 napisał(a): jak ja miesiąc temu wróciłem 😂 nie zaglądam często ani tu ani na emaila Długo byłeś w usa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik92 Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada pedro2 napisał: Bercik przywiózł walizkę zielonych i ma w poważaniu jakieś grosiki za mleko 😉 walizkę zielonych to tam można wydać 😉alfa napisał: Długo byłeś w usa?ponad tydzień. zwykła objazdówka ( po najważniejszych miejscach w zachodnim USA)z biurem podróży Rainbow "California dreams" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekz200 Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada dzisiaj dzień SMS ów 😂 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vee Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada Chłopy obiło mi się o uszy że jakieś dofinansowanie 80% do robotów udojowuch ma być,czy ktoś coś na ten temat wie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_19 Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada Pewnie chodzi ci o najbliższy nabór na rolnictwo 4.0 tam poczytaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfa Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 3 godziny temu, Bercik92 napisał(a): walizkę zielonych to tam można wydać 😉 ponad tydzień. zwykła objazdówka ( po najważniejszych miejscach w zachodnim USA)z biurem podróży Rainbow "California dreams" Dobrze ze z rainbow 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianek2019 Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2 godziny temu, radekz200 napisał(a): dzisiaj dzień SMS ów 😂 Co z tych SMS jak i tak nie pochwalisz się ile polmleku ci płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekz200 Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 19 minut temu, damianek2019 napisał(a): Co z tych SMS jak i tak nie pochwalisz się ile polmleku ci płaci ale przynajmniej będziesz wiedział ile podwyżki dostałem 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol6130 Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada Ryki tylko 15 gr w listopadzie W grudniu 70 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu121 Opublikowano 29 Listopada Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2 minuty temu, Karol6130 napisał(a): Ryki tylko 15 gr w listopadzie W grudniu 70 Ładnie. To ile wyjdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Wozy paszowe
Czytaj dalej »
Odbiór buraków cukrowych 2024