PolandOnion Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Nie chcesz sypać krowom tej magicznej substancji do uratowania świata przed globalnym ociepleniem że uciekasz? 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 To samo chciałem napisać. Jaka cena w Danone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek74 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 2 godziny temu, matek0921 napisał(a): Witam. Mam pytanie która mleczarnia lepsza na chwile obecną? OSM Lowicz czy OSM Koło Bo chce odejść z Danone. prosze jak ktoś ma to niech wstawi cennik pozdro Najlepiej samemu przejechać i po sprawdzać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek0921 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Jeszcze nie dosypuje 😂😂😂 ale obecnie to cena mnie przeraża i ich wyjebka na dostawce. I do tego jeszcze rygorystyczne warunki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 A to jaka ta cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlekpolLover Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 17 godzin temu, karol091193 napisał(a): A Mlekpol czy mlekovita kiedykolwiek przejmowała spółdzielnię która miała rewelacyjne wyniki finansowe? Młody jestem ale jakoś nie przypominam sobie🤔 Ja pamiętam kiedy łączyły się i takie w dobrym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1q Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 12 godzin temu, matek0921 napisał(a): Jeszcze nie dosypuje 😂😂😂 ale obecnie to cena mnie przeraża i ich wyjebka na dostawce. I do tego jeszcze rygorystyczne warunki masz tu ceny w tekście wszystkich którzy cię interesują a ty nie pamiętam żebyś pisał jak płacą... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek0921 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 No za listopada Danone 2,22 brutto za 40 tys a za grudzień 5 gr premii 😂😂😂😂😂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek74 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 1 godzinę temu, MlekpolLover napisał(a): Ja pamiętam kiedy łączyły się i takie w dobrym stanie. Które 🤔 22 minuty temu, matek0921 napisał(a): No za listopada Danone 2,22 brutto za 40 tys a za grudzień 5 gr premii 😂😂😂😂😂 Dobrze się czujesz 🤔 Ludzie lubią być w ,,d,, robieni 🤦 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Sławciu Ryki nieeeee 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek74 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Co nie 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlekpolLover Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 23 minuty temu, slawek74 napisał(a): Które 🤔 🤔 Baranowo, Zamość, Sokółka, Lubawa, Pyrzyce, Toruń ... największą fala połączeń to przestraszeńcy z lat 2007-08, którzy wcale bankrutami nie byli. Takie kompletnie niewypłacalne to lata 90 i dzisiejszy powrót. Wcześniej długów nie było trzeba po przyłączanych firmach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek74 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Do czeg to poprzyłączane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1q Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 33 minuty temu, slawek74 napisał(a): Które 🤔 Dobrze się czujesz 🤔 Ludzie lubią być w ,,d,, robieni 🤦 ale nie obrażaj, napisał że szuka czegoś nowego gdzie nie pójdzie będzie miał lepiej kolejny raz apeluje zastanówcie się 5 razy zanim zaczniecie pluć na spółdzielnie to pomyślnie co jest u prywaciarzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlekpolLover Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 5 minut temu, slawek74 napisał(a): Do czeg to poprzyłączane? Po kolei to: Mlekovita, Krasnystaw, Mlekpol, Mlekovita, Mlekovita, Łowicz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusiL Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Jest potwierdzenie że mlekpol wraca do ceny z listopada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiquitaB Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Potwierdzam, myslalem ze cos dorzucą. Teraz niektórzy w polmleku będą lepsza cene mieli nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu121 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Jescze nie wiadomo jak polmlek czy mlekowita na styczeń zapłaci. Narazie tylko mlekpol i piatnica podali ceny. Myślę że wszyscy wrócą do cen z listopada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr1997 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Giżycko zostało z premia za styczeń też podali 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu121 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Czyli zostaje 2.8 z grudnia u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr1997 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dantur96 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 50 minut temu, ChiquitaB napisał(a): Potwierdzam, myslalem ze cos dorzucą. Teraz niektórzy w polmleku będą lepsza cene mieli nawet Polmlek na 100% zabierze ta premie w sms było nawet że to jest jednorazowa premia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandOnion Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Jak mlekovita chciała wejść w ten śmieszny program z tym dodatkiem to internet huczał że będą ich bojkotować a jak Danone (Francja) wszedł w ten program to cisza, nikt się nic nie odzywa. Dlaczego co nie którzy swojego by zlinczowali za coś co im się nie podoba a jak robi to zagraniczna firma to już jest wszystko okej ? 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek74 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Godzinę temu, ChiquitaB napisał(a): Potwierdzam, myslalem ze cos dorzucą. Teraz niektórzy w polmleku będą lepsza cene mieli nawet Jeszcze nocy nie ma nic nie wiadomo i jest jeszcze jutro 🙋♂️ a jeden miesiąc to nic policz z całego roku cenę a najlepiej z 5ciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeklodzkie Opublikowano 30 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 W dniu 28.12.2024 o 08:35, ChiquitaB napisał(a): Za kurs u nich nic nie placilem tylko trzeba było dojechać 120km ale ćwiczenie na żywych sztukach w ubojni nie jakimś fantomie i do bólu kto ile chcial to ćwiczył A jak sprawdzali że w tej ubojni dobrze to robisz co Jezus z Wami był i mówił widzę dobrze dobrze?? Kurs to jedno wprawa drugie ale świadomość jak wygląda wewnątrz anatomicznie to podstawa podstaw , Ja nie robiłem kursu nigdy nie było komu mnie zastąpić w gospodarstwie bo mój ojciec podły jest do dzis, ale robię już 6lat i ciążę palcami wyczuje 40dni jak USG , płukanki odklejanie łożysk, wystarczyło przejrzeć jeden magazyn fachowy znaleźć filmy amerykańskie konkretne bo Polak nie wrzuci kursów w YouTube żeby stracić kasę z zarobków, i robię znajomym i sobie , prawdą jest że czasem się robi o kilku porach jak są kumulację rui ale widzę po wielu znajomych że ludzie nie przywiązują zbytnio uwagi do momentu krycia są braki w bilansie żywieniowym a potem płaczą ale bez minerałów energii i białka jest słabszy wynik, u mnie bywało że na 11krow 9lapalo od pierwszego, te państwowe spółki wchirz i Łowicz to lipa ceny kosmiczne biorę 7rok z centergenu i jestem zadowolony ale nie kupuje tych najdroższych i naj wedle katalogu i jestem bardzo zadowolony z produkcji ich córek, przekaz mleka mają koło 2tys na córkę a w tych polskich firmach to już rekordy jakieś a zwykle to z400-1400l przekazu słabizna, polecam czerwone hf 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Ceny pszenicy 2025
Czytaj dalej »
T-25