Skocz do zawartości

Ceny mleka 2024

DanielFarmer

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
1 godzinę temu, MlekpolLover napisał(a):

Ja pamiętam kiedy łączyły się i takie w dobrym stanie. 

Które 🤔

22 minuty temu, matek0921 napisał(a):

No za listopada Danone 2,22 brutto za 40 tys a za grudzień 5 gr premii 😂😂😂😂😂

Dobrze się czujesz 🤔

Ludzie lubią być w ,,d,, robieni 🤦

23 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Które 🤔

🤔

Baranowo, Zamość, Sokółka, Lubawa, Pyrzyce, Toruń ... największą fala połączeń to przestraszeńcy z lat 2007-08, którzy wcale bankrutami nie byli. Takie kompletnie niewypłacalne to lata 90 i dzisiejszy powrót. Wcześniej długów nie było trzeba po przyłączanych firmach.

• Like 1

33 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Które 🤔

Dobrze się czujesz 🤔

Ludzie lubią być w ,,d,, robieni 🤦

ale nie obrażaj, napisał że szuka czegoś nowego gdzie nie pójdzie będzie miał lepiej 

kolejny raz apeluje zastanówcie się 5 razy zanim zaczniecie pluć na spółdzielnie to pomyślnie co jest u prywaciarzy

• Like 1

Jak mlekovita chciała wejść w ten śmieszny program z tym dodatkiem to internet huczał że będą ich bojkotować a jak Danone (Francja) wszedł w ten program to cisza, nikt się nic nie odzywa. Dlaczego co nie którzy swojego by zlinczowali za coś co im się nie podoba a jak robi to zagraniczna firma to już jest wszystko okej ?

• Like 3
  • Thanks 1

W dniu 28.12.2024 o 08:35, ChiquitaB napisał(a):

Za kurs u nich nic nie placilem tylko trzeba było dojechać 120km ale ćwiczenie na żywych sztukach w ubojni nie jakimś fantomie i do bólu kto ile chcial to ćwiczył

A jak sprawdzali że w tej ubojni dobrze to robisz co Jezus z Wami był i mówił widzę dobrze dobrze?? Kurs to jedno wprawa drugie ale świadomość jak wygląda wewnątrz anatomicznie to podstawa podstaw , Ja nie robiłem kursu nigdy nie było komu mnie zastąpić w gospodarstwie bo mój ojciec podły jest do dzis, ale robię już 6lat i ciążę palcami wyczuje 40dni jak USG , płukanki odklejanie łożysk, wystarczyło przejrzeć jeden magazyn fachowy znaleźć filmy amerykańskie konkretne bo Polak nie wrzuci kursów w YouTube żeby stracić kasę z zarobków, i robię znajomym i sobie , prawdą jest że czasem się robi o kilku porach jak są kumulację rui ale widzę po wielu znajomych że ludzie nie przywiązują zbytnio uwagi do momentu krycia są braki w bilansie żywieniowym a potem płaczą ale bez minerałów energii i białka jest słabszy wynik, u mnie bywało że na 11krow 9lapalo od pierwszego, te państwowe spółki wchirz i Łowicz to lipa ceny kosmiczne biorę 7rok z centergenu i jestem zadowolony ale nie kupuje tych najdroższych i naj wedle katalogu i jestem bardzo zadowolony z produkcji ich córek, przekaz mleka mają koło 2tys na córkę a w tych polskich firmach to już rekordy jakieś a zwykle to z400-1400l przekazu słabizna, polecam czerwone hf

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Dodaj nową pozycję...
v