pedro2 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Dobra koniec offa Nie ma co zaśmiecać tematu 🙋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu121 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września @karol091193 dobrze kojarzę że Ty pisałeś o wyslodkach po 40 zł z Malborka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol091193 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września @krzychu121 nie kojarzę 🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu121 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września Dnia 5.09.2024 o 08:27, konradek88 napisał: Z glinojecka czy Malborka ???. Mi oferują za 5000 tys z Malborka 210 km mają do mnie .Mogłem w poniedziałek mieć za pół darmo bezpośrednio z cukrowni ale nie miałem transportu i d*pa a 6 łódek mogłem brać 39 zł za tonę brutto wychodziło Ta cenę oferowali ci za tonę rzeczywistą czy przeliczeniowa? Mi chcieli sprzedać po 45 zł i miałem zamiar brać ale potem dodał że to za tonę przeliczeniowa. A ton przeliczeniowych wychodzi około 65 ton na 25 ton rzeczywistych. Więc to prawie 3 tys za same wyslodki. 4 minuty temu, karol091193 napisał: @krzychu121 nie kojarzę 🤔 Pomyłka. Juz znalazłem tamten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradek88 Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września 2 godziny temu, krzychu121 napisał: Ta cenę oferowali ci za tonę rzeczywistą czy przeliczeniowa? Mi chcieli sprzedać po 45 zł i miałem zamiar brać ale potem dodał że to za tonę przeliczeniowa. A ton przeliczeniowych wychodzi około 65 ton na 25 ton rzeczywistych. Więc to prawie 3 tys za same wyslodki. Pomyłka. Juz znalazłem tamten post On mi mówił że przy łódce 39 brutto za tonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarmerDyzio Opublikowano 9 Września Udostępnij Opublikowano 9 Września pedro2 napisał: 1 godzinę temu, FarmerDyzio napisał: to się nie bój i rzuć ta gospodarkę. To też tak będziesz miał. Znowu Ty liczysz 850 zł dniówki za cały dzień szarpania się swoim sprzetem, a przy gnoju to przyczepa też dostaje w d*pę.Chyba, że masz skorupę. Sprzęt się zużywa a Ty tego nie liczysz. ( tak wiem zaraz napiszesz, że kupiony do roboty a nie stania) No masz rację kurcze. Od dzisiaj stawiam wszystkie maszyny pod dach i będę najmował usługę nawet bele kiszonki do obory wstawić Bo szkoda swojego. Jeszcze się zużyje 🙆 Przecież to kupione żeby stało. @karol091193 może byś przyjechał poorać pod ozime? Szkoda sprzętu jeżeli ktoś to może zrobić za mnie, za kwotę którą akceptuje to czemu nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supersebusiek Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Dnia 9.09.2024 o 07:55, konradek88 napisał: Kurczaki dobrze kolega ma 😃 u nas zootechnik nie doi krów,tylko próby pobiera😔😂 a co do premii to w necie o tym słyszałem ale czy to prawda to w sumie mało mnie to interesuje bo mnie nie dotyczy 😉 No dosłownie doił bo miał wesele brata także ktoś musiał mu wydoić jak chciał być na ślubie , a że zootechnik zechciał to jaki problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys62 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Sierpc 4,11 3,5 50k 2,15nett Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol6130 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 3 godziny temu, Supersebusiek napisał: No dosłownie doił bo miał wesele brata także ktoś musiał mu wydoić jak chciał być na ślubie , a że zootechnik zechciał to jaki problem . U nas też doił jak była potrzeba Teraz odszedł z pracy i dalej doi Kiedyś trafił na sknwre co mu dawał 5zl od sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin133 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września A ile mu trzeba dać orientacyjnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu121 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 17 godzin temu, konradek88 napisał: On mi mówił że przy łódce 39 brutto za tonę To za tonę przeliczeniowa. 4 minuty temu, Marcin133 napisał: A ile mu trzeba dać orientacyjnie? Ja jak wynajmowałem gościa co doi weekendami to 13-14 zl od sztuki. Ale w to już wliczone pojenie cieląt czy podgranianie paszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin133 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września To spoko cena już można trochę zarobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradek88 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września 10 godzin temu, Supersebusiek napisał: No dosłownie doił bo miał wesele brata także ktoś musiał mu wydoić jak chciał być na ślubie , a że zootechnik zechciał to jaki problem . No wiem wiem u nas w okolicy też był kiedyś taki młody zootechnik to doił jak ktoś potrzebował .Teraz mamy starszego który tylko odlicza 2 lata do emerytury 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamboEVO100 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września Przecież teraz to się ogłaszają na FB nie jeden. Sam wynajmowałem na wesele i byłem zadowolony bo jeden problem z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik92 Opublikowano 10 Września Udostępnij Opublikowano 10 Września https://vm.tiktok.com/ZGeK5mx2Q/ 🫣 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor1284 Opublikowano 11 Września Udostępnij Opublikowano 11 Września Dnia 8.09.2024 o 19:22, karol091193 napisał: Mniej wiesz, lepiej śpisz 😛 lepiej nie mówcie 🤣 O tej aferze tez 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2408 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Mlekpol ponad 25tyś. tłuszcz 4.50, białko 3,69 CENA 2.45 brutto RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate12345 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Okolice wysokiego mazowiecka, ma ktoś moze osobe co za przystempną cene wozi wysłodki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrz18 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 6 godzin temu, pawel2408 napisał: Mlekpol ponad 25tyś. tłuszcz 4.50, białko 3,69 CENA 2.45 brutto RR Ja vatowskiej jeszcze nie dostałem a Ty ryczałtową już masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol091193 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Pewnie wyliczył z przelewu 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz1q Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 4 minuty temu, Mistrz18 napisał: Ja vatowskiej jeszcze nie dostałem a Ty ryczałtową już masz? on tylko posty pisze w tym temacie, chłop podejrzany zawsze parametry maksymalne nie ma co brać na poważnie 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu121 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września 22 minuty temu, Mistrz18 napisał: Ja vatowskiej jeszcze nie dostałem a Ty ryczałtową już masz? Mlekpol robi reklamę. Do tej pory była cisza. Teraz jakaś premia poszła to już trochę lepiej cena wygląda to i kolega wrócił do tematu z ceną 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg1985 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września To reklama ile można mieć przy maksymalnych parametrach ale nie oznacza to że ktoś takie ma 😂😂😂😂 chyba że prezes 👍👍 Jeszcze nie mam faktury VAT ale po wypłacie sądzę że cena grubo ponad 2.10 zł brutto. Myślę że jutro się pochwalę 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro2 Opublikowano 12 Września Udostępnij Opublikowano 12 Września Grześ zdemaskowany to musieli nowego wpuścić 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiquitaB Opublikowano 13 Września Udostępnij Opublikowano 13 Września Ja obstawiam 2.10 netto bo ostatnio bite 2zl było a parametry podobne 3.9-4.0 i 3.4-3.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Rolnik 2024
Czytaj dalej »
Rozsiewacz RCW3