Skocz do zawartości

Ceny nawozów 2024

Bartek933

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
13 minut temu, ozotek napisał:

dzis bylem na skladzie , handlowiec przy mnie dostal telefon ze sa jakies spore podwyzki na ga polifoski+50 a nawet wiecej a azoty +minimum30 a towaru tyle co kot napłakał 

Przestań naganiać i straszyć. Nietrudno się domyśleć kim jesteś. Konto założone na początku 2022 roku i aktywność/komentarze tylko i wyłącznie w cenach nawozów.

• Like 3
  • Thanks 2
  • Confused 1

marek1977 napisał:

Saletra Anvil 1650 brutto, nie wiem jak u was ,bo dzisiaj miałem dwa telefony z ofertą , czyżby zastój.Towar na placu.

kupowali ludzie jak cenowo było do 1550 zł. Teraz są tylko zapytania, kolega że składu mówi,że dzwonią ludzie ale jego cena na saletra 1690 zł skutecznie odstrasza.

• Thanks 1

8 minut temu, Młody1997 napisał:

Przestań naganiać i straszyć. Nietrudno się domyśleć kim jesteś. Konto założone na początku 2022 roku i aktywność/komentarze tylko i wyłącznie w cenach nawozów.

czy ja gdzies napisalem zeby kupowac albo inne  ? mam bardzo dobrego znajomego ktory w tym siedzi to pisze co wiem, nigdzie nigy nie napisalem zeby leciec kupowac  czy naganiac...

zadzwon do swojego dostawcy i zapytaj czy cos sie w cena zmienilo wzgledem poniedzialku/wtorku 

5 minut temu, ozotek napisał:

czy ja gdzies napisalem zeby kupowac albo inne  ? mam bardzo dobrego znajomego ktory w tym siedzi to pisze co wiem, nigdzie nigy nie napisalem zeby leciec kupowac  czy naganiac...

zadzwon do swojego dostawcy i zapytaj czy cos sie w cena zmienilo wzgledem poniedzialku/wtorku 

I twoj bardzo dobry znajomy powiedział ci żebyś kupił miesiąc temu nawozy bo będą sztuczne podwyżki? 

• Like 1

53 minuty temu, ozotek napisał:

Przemek, przestań. 

1 godzinę temu, krzychu121 napisał:

I twoj bardzo dobry znajomy powiedział ci żebyś kupił miesiąc temu nawozy bo będą sztuczne podwyżki? 

Zawsze mi mówił żeby brać maj/czerwiec po przechowaniu , zanim nastał czas covidowo wojenny to były najlepsze ceny w ciągu całego roku ,teraz sami dystrybutorzy nie wiedzą czy przypadkiem na wiosnę nie będzie magicznej obniżki

Wiosną cena spada , jak nawozy posiane , może na N3 być troszke taniej , ale to już niewielkie ilości, mnie cena nawozu do przyszłego sezonu nie obchodzi , wszystko kupione , myśle że w dobrych cenach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Przez yacenty
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
    • Przez DzikiSimental25
      Nowy temat. Ciekawe jakie będą ceny nawozów sztucznych w tym roku.
      Link do kontynuacji tematu : 

• Dodaj nową pozycję...
v