obciążniki
-
Podobna zawartość
-
Przez Przybylski_7
Witam mam problem z włącznikami świateł new holland t7 mianowicie światła długie działają ale włączniki do oświetlenia kabiny czyli tył przód nie reagują tylko działa kogut.
Bym był bardzo wdzięczny gdyby mi ktoś pomógł podpowiedzią co może być tego przyczyną i gdzie się to znajduje.
-
Przez Buba1995
Witam serdecznie. Podczas końcówki sezonu w polu zauważyłem wyciek oleju z ramienia podnośnika. Po dokładniejszych oględzinach zauważyłem też luz na wałku podnośnika. Wymieniał ktoś już może tuleje w tym podnośniku i wie jak się za to zabrać? Trzeba ściągać podnośnik? Proszę o pomoc
-
Przez Areks
Witam
Proszę o pomoc i opinię zastanawiam się nad zakupem ciągnika New Holland Ford 5635 75KM 1997r.
Ciągnik mechaniczny bez zbędnej elektroniki której nie chcę, posiada rewers mechaniczny skrzynia 4 biegi, 3 zakresy i 1 półbieg pod obciążeniem.
Stan wydaje się ok ale nie mogę znaleźć żadnych opinii o tym modelu.
-
Przez NorbertDzikowski
Dzień dobry. W ciągniku New Holland td. 5.95 pojawiła się na wyświetlaczu identyczna ikona jak ta, która jest na wyświetlaczu obrotów z numerem 3728. Ktoś wie co to może oznaczać?
-
Przez Marcin
Witam. New holland zaleca stosowanie oleju przkładniowo hdraulicznego do skrzyń biegów typu power shift oraz hydrauliki z pompami tłoczkowymi olej Ambra Multi G. Jestem ciekaw czy stosujecie jakieś zamienniki tego oleju i z jakimi skutkami?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Renault ares 630 rz. ciągnik wpada w wibracje z uniesioną maszyną
Czytaj dalej »
Adaptacja obciążników od C360 do NH TL100A