John Deere 2040
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateusz0110
Witam
Mam taki problem miałem teraz wymieniane sprzęgło i hamulce w skrzyni biegów, teraz po remoncie może to akurat zbieg okoliczności ale jak jadę po drodze to coś tak brzęczy właśnie z prawej strony ale ciężko wyczuc dokładnie skąd to zastanawiam się czy to nie może gdzieś rozrusznik bo zauważyłem mocny wyciek oleju z pod rozrusznika i rozlewa się ten olej po dolnej części silnika.moze ktoś miał podobny przypadek .ten dźwięk to takie nie właśnie jie stukot tylko takie brzęczenie takie jakby blacha była nie dokręcona czy coś ale wszystko jest tam zakręcone
-
Przez eRka07
Witam
Mam problem z John Deere 5315, pompa paliwowa po regeneracji nie podaje paliwa na wtryski, zostały wymienione filtry oraz została sprawdzona pompka paliwa która podaje paliwo do pompy ale pompa już nie podaje na wtryski.
Udało mi się go odpalić po 2godz. kręcenia by nim przejechać ale po jakimś czasie znów paliwo uciekło i nie chce odpalić dzieje się to samo tylko teraz już wgl nie chce ruszyć
.Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem?
informuje od razu ze paliwo jest w zbiorniku i smok podaje paliwo i widać ze to paliwo jest w układzie, próbowałem również odpowietrzyć pompę ale na wylocie nie pojawia się nawet kropelka paliwa a pompa jest po regeneracji i jest w niej paliwo.
Jest to silnik John Deere 3 cylindrowy
-
Przez potworaw
Witam mam uszkodzoną pompę w skrzyni i chciał bym przy okazji zwiększyć prędkość czy jest ktoś kto już takie cos robił w takim modelu lub innym które koła podmienić z góry dzięki za pomoc
-
Rekomendowane odpowiedzi
John deere 3140 brzęczenie podczas jazdy
Czytaj dalej »
John Deere 8345R & Maschio