Skocz do zawartości

5445 masey ferguson kontrolka akumulatora

marian508

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie od kilku dni pali mi sie kontrolka akumulatora oraz czerwony trójkąt ostrzegawczy czasami sie żarzą, napięcie na alternatorze sprawdziłem jest 14,2 więc jest ok czy owe kontrolki oprucz ładowania jeszcze za coś odpowiadają czy dalej szukać problemu w instalacji i ładowaniu ?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Kubos43
      Cześć, co myślicie o modelu 5709m, stoję przed zakupem nowego ciągnika i potrzebuje opinii o nich 
      czy spotkaliście jakieś wady i minusy? 
      jakieś mocne plusy tych ciągników? 
      Ciągnik miałby być na dyna4 jako główny na gospodarstwo do 40 hektarów, gleby średnie, maszyny do uprawy 3 metrowe gruber,  agregat uprawosiewny itp. 
    • Przez lukaszx680
      Witam,
      Ktoś wie który czujnik trzeba odłączyć zeby podczas hamowania nie załączało przedniego napędu?
      Dzięki
    • Przez ZetorekXd
      Witam.
      Czy posiada ktoś instrukcje napraw do MF 9240, Same 265, Deutz fahr agrostar 6.31 lub Lamborghini traction ?
    • Przez JanG2
      Witam,
      Mam problem ze skrzynią biegów w Massey Ferguson 3050 (skrzynia 32/32). Zakres biegów B działa bez zarzutu, natomiast zakres A nie zazębia biegów. Próba ruszenia kończy się jedynie zgrzytaniem, a ciągnik nie jedzie. Czasami jednak uda się włączyć bieg w zakresie A – wtedy, działając wyłącznie na tym zakresie, zarówno do przodu, jak i do tyłu, wszystko funkcjonuje prawidłowo.
      Czy ktoś spotkał się z podobnym problemem i mógłby coś doradzić?
    • Przez Marcinmmmmmm
      Witam,
      Mam zamiar zamontować grzałkę płynu chłodzącego do mojego MF2620, silnik Perkins a6354.4. 
      Czy byłby ktoś w stanie powiedzieć mi w którym miejscu ją najlepiej umiejscowić. 
      Z góry dziękuję za pomoc 

• Dodaj nową pozycję...
v