Ursus c330m-uszczelka pod głowicą
-
Podobna zawartość
-
Przez michał26
Na którym z tych 3 zdjęć są prawidłowo opisane obroty silnika (wystarczy tylko napisać numer zdjęcia) dziękuję bardzo za odpowiedź 😀
-
Przez michał26
Witam przy jakich obrotach włączacie pompę podnośnika w ursusie c-330 w instrukcji jest napisane że trzeba min. 950.
Napisałby ktoś na ilu obrotach c-330 tak fajnie ,,chrumka" lub na jakich wy polecacie
Przy jakich obrotach odpalacie ursusa c-330 i ile sekund można odpalać jeśli nie chce odpalić i ile przerwy. Dziękuję bardzo za odpowiedź 😀
-
Przez Jasioodtraktora
Witam. Ostatnio zmieniłem przełącznik kierunkowskazów w c330 z oryginalnego na ten od mf255 bo orginalny podczas deszczu włączał kierunkowskaz i chciałbym się dowiedzieć co oznacza każda z cyferek przy pinach w przełączniku.
Oraz chciałem się zapytać czy da się w c330 zrobić tak jak mam włącznik awaryjnych, przełącznik kierunkowskazów i przerywacz od mf255 to żeby awaryjne działały bez kluczyka a kierunkowskazy przy przekręconym kluczyku?
Link do przełącznika kierunkowskazów: https://allegro.pl/oferta/przelacznik-kierunkowskazow-mf-235-255-2812-3512-4959887474
-
Przez Ursusursusursus
Witam . Mam możliwość kupna c 330 z roku 1969 stan moim zdaniem dobry . Zarejestrowany i opłacony. Posiada zaczep polowy jak i transportowy , obciążniki na koła tylne jak i półksiężyce na koła przednie . Na przedniej belce nie ma obciążników (właściciel powiedział mi że w roczniku 69 nie było obciążników na belce) Ciągnik posiada tylne opony BKT w ładnym stanie ,przednie Stomil stan średni . Elektryka sprawna ,reszta rzeczy też wydaje się być na pierwszy rzut oka sprawna . Blacharsko też ok pomalowany ,błotniki tył dolna część wspawana nowa blacha . Cena do zabrania to 18500zl plus transport+/- 1000zl .
Ps. Ma wyczuwalny luz na zwolnicach gdy szarpne za koła
Pytanie następne czy to dobra cena patrząc na stan i rocznik tego ciągnika ?
Czy nie będę miał w późniejszym czasie problemu ze sprzedażą że względu na stary rocznik 69 ? I chyba te pierwsze wypusty wyceniane są na niższe kwoty niż nowsze np z lat 80 tych ?
Co myślicie również o samej cenie zakupu ? Warto czy za drogo ? Szukać nowszego rocznika ?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Upadek Fabryki Zetor
Czytaj dalej »
Ursus 912 & Ursus 902