Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieniam olej hydrauliczny i trzeba zmienic ten nieszczęsny wkład filtra za bajońskie pieniądze. Tak patrze na necie i rozrzut jest od 500 do 1500zł...  Są Donaldsony, SF w okolicach 600zł, są też oryginały CNH  po 600zł i są też po 1500zł. O co chodzi z tymi oryginałami? TO jakieś podróby? Ale znane sklepy by takie sprzedawały?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Adriane77
      Witam nie pokazuje prędkości chwilowo pomagało zgaszenie i ponowne odpalenie ale teraz pokazuje prędkość 0.00 wymieniał ktoś z was ten czujnik gdzie on się znajduje i czy dużo roboty przy tym
      Pozdrawiam 
    • Przez dawkal96
      Witam, podczas kalibracji na sprzęgle F wyskakuje błąd U89 cała reszta bez problemu została skalibrowana, ciągnik nie porusza sie na zakresie C wyskakuje N lub przerzuca na b6
      Blad U89 oznacza „Wartosc kalibracji synchro wolno-szybko poza tolerancją” czy mógł by ktoś posiedzieć o co chodzi ? 
      Pozdrawiam 

• Przez Adriane77
      VID_20250305142206.mp4    
      Witam miał ktoś taki przypadek że przy delikatnym ruszeniu pokazuje odrazu prędkość 21km/h i ogólnie wariuje czujnik prędkości do wymiany?
    • Przez Adriane77
      Witam mam problem ze swoim t6010 jest tam pompa Delphi mianowicie ogromne spalanie w tarzówce 2.7m ponad 20l na ha sobie łyka i w dodatku mam mało mocy mała górka i obroty spadają
      Zna się ktoś na tych pompach da się coś wyregulować 
      Mam ten ciągnik od niedawna
      Pozdrawiam 
    • Przez NewHollandTs115
      Witam, mam problem z moim NH Ts 115. Mianowicie podczas jazdy w lewo, w kabinie słychać dźwięk tarcia o metal oraz lekkie drgania. Jednak przy jeździe prosto czy w prawo ten dźwięk jest niesłyszalny. Dodam że ciągnik posiada tura. 
  • Dodaj nową pozycję...
v