Filtry hydrauliki t6070
-
Podobna zawartość
-
Przez Adriane77
Witam nie pokazuje prędkości chwilowo pomagało zgaszenie i ponowne odpalenie ale teraz pokazuje prędkość 0.00 wymieniał ktoś z was ten czujnik gdzie on się znajduje i czy dużo roboty przy tym
Pozdrawiam
-
Przez dawkal96
Witam, podczas kalibracji na sprzęgle F wyskakuje błąd U89 cała reszta bez problemu została skalibrowana, ciągnik nie porusza sie na zakresie C wyskakuje N lub przerzuca na b6
Blad U89 oznacza „Wartosc kalibracji synchro wolno-szybko poza tolerancją” czy mógł by ktoś posiedzieć o co chodzi ?
Pozdrawiam
-
Przez Adriane77
VID_20250305142206.mp4
Witam miał ktoś taki przypadek że przy delikatnym ruszeniu pokazuje odrazu prędkość 21km/h i ogólnie wariuje czujnik prędkości do wymiany?
-
Przez Adriane77
Witam mam problem ze swoim t6010 jest tam pompa Delphi mianowicie ogromne spalanie w tarzówce 2.7m ponad 20l na ha sobie łyka i w dodatku mam mało mocy mała górka i obroty spadają
Zna się ktoś na tych pompach da się coś wyregulować
Mam ten ciągnik od niedawna
Pozdrawiam
-
Przez NewHollandTs115
Witam, mam problem z moim NH Ts 115. Mianowicie podczas jazdy w lewo, w kabinie słychać dźwięk tarcia o metal oraz lekkie drgania. Jednak przy jeździe prosto czy w prawo ten dźwięk jest niesłyszalny. Dodam że ciągnik posiada tura.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Rozdzielacz hydrauliczny
Czytaj dalej »
New holland T6070