Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy jest dostępna jakaś tabela z prędkościami jakie osiąga c360 na poszczególnych biegach i obrotach? Najbardziej mi zależy na informacji o biegu 3 (reduktor na zającu) i obrotach w okolicy 1700-2000 przy włączonym wałku.

Znalazłem taką tabelę: http://www.albuz.pl/wp-content/uploads/2013/01/tabele-pr%C4%99dko%C5%9Bci-ci%C4%85gnik%C3%B3w.pdf
Co o niej sądzicie?

Opublikowano

Co jeden to lepszy,  żeby nie pozostać w tyle to jeszcze ci poradzę poszukaj policjanta z radarem i będzie stał a ty obok będziesz jeździł na różnych biegach z różnymi obrotami sobie pozapisujesz ws ystkie prędkości.

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, robert1226 napisał:

Co jeden to lepszy,  żeby nie pozostać w tyle to jeszcze ci poradzę poszukaj policjanta z radarem i będzie stał a ty obok będziesz jeździł na różnych biegach z różnymi obrotami sobie pozapisujesz ws ystkie prędkości.

Następny wiarygodny miernik prędkości +_- 5km/h No to geniuszu, weź no zdrać swój sposób na dobranie prędkości do oprysku, gdzie różnica 1-1,5 km/h( tyle a nawet więcej oszukują ogólnodostępne aplikacje na telefon)  może spowodować, że albo braknie środka na 0,5 ha albo zostanie w zbiorniku 100l

Edytowane przez jacor73
Opublikowano

Wiem jak aplikacje mierzą prędkość do 10 km/h, tak samo jak z dokładnością +- 5 metrów, 5 aplikacji i w każdej inna prędkość, 5 telefonów i w każdym inna prędkość. Tak mniej więcej jak żyd na nartach jeździł- mniej na nartach, więcej na ..upie.

Opublikowano

To zmień telefon bo ten cie oszukuje .

A tabela też o kant można bo każda  szejseta inaczej jedzie jeszcze kędyś jak się robiło szejsetami to robiliśmy próby ten sam bieg obroty te same a szybkości każda inne oczywiście mówię o ustawieniu dwóch ciągników obok siebie.