Sprzegło Zetor Forterra 11441 -Zagwostka
-
Podobna zawartość
-
Przez ObolKuba253
Witam mam problem ze skrzynia w zetorze proximie z elektorohydraulicznym rewersem wyświetla mi się błąd 1-3 na drugim polbiegu
-
Przez Przemysawoboda
witam mam problem w Proximie po przekręceniu kluczyka pali mi bezpiecznik nie ma polbiegow zegary nie działają i napęd jest załączony czytałem że może być uszkodzony elektrozawór/cewka od napędu ale po odłączeniu dalej pali gdzie szukać jeszcze ?
-
Przez skarbek15
Witam Panowie ma ktoś dane z jaką siłą dokręcać stopy na wale, korobowody i głowicę w tych modelach.
-
Przez slavo666
Witam czy w rozdzielaczu zewnetrznym jest mozliwosc regulacji przeplywu. Chcialbym przyspieszyc obracanie pluga i zastanawiam sie czy te dwa elementy na klucz to jakies regulatory. Jesli tak to jak to sie ustawia
-
Przez D-e-x-t-e-r
Witam, czasami nie mam przedniego napdu, tzn. jak sprezarka napompuje powietrze i załącze naped to po chwili spada ciśnienie powietrza i napedu brak, a czasami działa normalnie. Co może być przyczyną ? Podobno za tylnym kołem lewym jest elektrozawór, czy on może być przyczyną ? Może coś nie łączy ? Czekam o podpowiedz gdyż zetorka mam od niecałego roku
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zaślepki w bloku Zetor 7211
Czytaj dalej »
Zetor 5911