Skocz do zawartości

Deutz Fahr Agrotron mk3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z deutz fahren Agrotron mk3 świeci się kod błędu 64, szukam listy po internecie ale znaleźć nie mogę, ma ktoś może mocą podobnego, lub miał taki kod błędu i mógł by podpowiedzieć

Dzięki serdeczne 

Usterka była dość prosto, do wymiany był czujnik sprzęgła, taka kostka i do wyregulowania czujnik położenia pedału sprzęgła, kod usterki który się wyswietlał to 64, opisany jako usterka przełożenia sprzęgła, mam listę kodów błędów do tego modelu więc jak cos to posłużę pomocą

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Igor89
      Witam mam problem w moim agrofarmie 410,mianowicie ciągnik na większym mrozie zapala normalnie a po chwili zacznie przerywać jakby mu paliwa brakowało i potrafi zgasnąć a potem ciężko odpalić,problem ten występuje tylko na większym mrozie od -5st. 
    • Przez Amaro
      WITAM. SZUKAM SCHEMATU BEZPIECZNIKÓW Z POLSKIM OPISEM DO Deutz Fahr M600.
      LUB Instrukcja napraw J. POLSKI! BARDZO BYM BYŁ WDZIĘCZNY ZA POMOC. Ogólnie mam problem z podświetleniem deski i słupka, prace nocą to koszmar.
    • Przez john56l
      Witam mam pytanie kupiłem agrotrona 150 MK2 i na 2 i 4 półbiegu przy jeździe do tyłu szarpie tak jak by zapinał dwa półbiegi na raz, dodam że przy jeździe do przodu tego problemu nie ma jeździ normalnie, żadnego błędu nie pokazuje wszystko chodzi oprócz tej jednej przypadłości, pytanie co może być? Łupać go na pół czy najpierw kalibracja i sprawdzenie wyspy zaworowej? Z góry dzięki 
    • Przez Vletch
      Witam, całe życie jak kosiłem łąki to na uwrociach odejmowałem obroty aby lepiej było zawracać, ale ostatnio spotkałem się z opinią że lepiej jest kiedy zaczyna się kosić ustawić stałe obroty na silniku 1600-1800 i tak kosić cały czas bo jest to lepsze dla kosiarki. 
      Co o tym myślicie? czy zawracanie na tak wysokich obrotach nie będzie źle wpływało na sprzęgło i całą skrzynie biegów w ciągniku?
    • Przez traktor09
      Witam,kolegów mam problem k420, a mianowicie z silnikiem nie równo pracuje, faluje ale tylko jak jest zimno przy zerze i niższej temperaturze, po nagrzaniu czy jak jest ciepło wszystko przechodzi, silnik TCD2012 L04 2V, 2012r. Czy ktoś miał taki problem ???
  • Dodaj nową pozycję...
v