Lexion 440 450 wady i zalety który lepszy? 420 430
-
Podobna zawartość
-
Przez ziom343
Witam interesuje mnie wydajność kombajnów lexion serio 500-600 chętnie posłucham wasze wydajności jednostek 5 i 6 klawiszowych jakie osiągacie interesują mnie wdayjnosx w rakich realnych warunkach polowych a nie rekordy jakie może kombajn podołać.
-
Przez pawel_mk
Witam, jak w temacie, nabyłem lexiona 750 i potrzebuję informacji, jak przezbroić kombajn do kukurydzy?
Standardowo wymiana segmentów klepiska, czy trzeba coś zmieniać na rotorach?
-
Przez Lukas85
Koledzy czy ktoś może po podpowiedzieć w lexionie 405 w dźwigni do sterowania hydrostatem, właściwie dżojstikiem od dołu jest mały zielony przycisk którego opisu nigdzie nie znalazłem. Ktoś mi podpowie do czego on jest ? Druga sprawa w położeniu zerowym kombajn delikatnie toczy się do przodu, może ktoś miał taki przypadek i regulował linkę od niego ?
-
Przez Rolnik2115
Witam tak jak w temacie w ciągu 3 żniw 4 razy poleciał gruby pas młocarni. Co może być przyczyną się jego rwania? W załączniku rozerwany częściowo pas. Z góry dzięki za odpowiedzi
-
Przez Maciej99
Witam posiadam lexiona 460 z 95 roku I mam pytanie ? Co to jest? domlacanie lewe. gdzie można znaleźć od tego czujnik , ponieważ pokazuje mi błąd: przerwanie na lewym czujniku domłacania
-
Rekomendowane odpowiedzi
Mobilny mechanik
Czytaj dalej »
Claas Lexion