Skocz do zawartości

ciągnik za c360 3p

aaimk

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam ciągnika rolniczego za Perkinsa coś co mało pali i jest zwinne. Ma służyć do oprysków, rozsiewacz a nawozów, przewracania siana, objazdu pól w niedzielę. Perkins zaczął mnie brzydko mówiąc wkur....... Coś zawsze coś nowego wtryski, pompa, podnośnik, przodek, rozrusznik, prądnica. szukam coś nowego Kraft, farmtrak, nawet skośnookie. coś aby posłużyło na 25lat po 150 mtg rocznie. proszę o sugestie.

Gdybym kupował sadownika jeszcze raz, to zamiast tego Krafta kupiłbym używaną Kubotę chociażby, czy Fendt-a. Koledzy w podobnym czasie kupowali właśnie te ciągniki używane do sadu i nie mają żadnych przygód. 

Pomijając kwestię usterkowości, to w Krafcie irytujące jest to, że nie możesz jednocześnie używać tuza i hydrauliki.

A właśnie oprócz Krafta posiadam m.in. 360 3p i też jest czynnie uzywany - ten sprzęt przez kolejne 25 pewnie nadal będzie chodził.

Edytowane przez AroniowyLiść

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup ciągnika rolniczego z grupy CNH, tj. Case, New Holland, Steyr w tym roku? Macie jakieś oferty cenowe? Jakie rabaty wynegocjowaliście i jaki jest termin produkcji?
      Kontynuacja tematu:

• Przez coolman111
      Witam wszystkich forumowiczów . W tym temacie prosiłbym o pisanie postów związanych z cenami nowych ciągników Fendt i Massey Ferguson. Więc jeśli ktoś zna ceny tych maszy to do dzieła . Pozdrawiam!
    • Przez robertbara
      Piszcie ceny nowych rozrzutników do obornika. :blink:

Mam 2-osiowy rozrzutnik 4 tonowy i chcę kupić nowy identyczny, tylko z podwójnymi burtami do zielonki (potrójne sam dorobię), np. Brzegu RT-6.
      I tak obornik prosto z obory idzie najpierw na kupę w pole, a dopiero tam jest po przelasowaniu wywożony. Dlatego decyzja o małym rozrzutniku.
      Niestety na forum nie znalazłem postów poświęconym temu tematowi.

Pozdrawiam!
    • Przez danex
      Witam

Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD

pozdrawiam
  • Dodaj nową pozycję...
v