ciągnik za c360 3p
-
Podobna zawartość
-
Przez danielhaker
Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
Kontynuacja tematu:
-
Przez danielhaker
Planujecie zakup ciągnika rolniczego z grupy CNH, tj. Case, New Holland, Steyr w tym roku? Macie jakieś oferty cenowe? Jakie rabaty wynegocjowaliście i jaki jest termin produkcji?
Kontynuacja tematu:
-
Przez coolman111
Witam wszystkich forumowiczów . W tym temacie prosiłbym o pisanie postów związanych z cenami nowych ciągników Fendt i Massey Ferguson. Więc jeśli ktoś zna ceny tych maszy to do dzieła . Pozdrawiam!
-
Przez robertbara
Piszcie ceny nowych rozrzutników do obornika. :blink:
Mam 2-osiowy rozrzutnik 4 tonowy i chcę kupić nowy identyczny, tylko z podwójnymi burtami do zielonki (potrójne sam dorobię), np. Brzegu RT-6.
I tak obornik prosto z obory idzie najpierw na kupę w pole, a dopiero tam jest po przelasowaniu wywożony. Dlatego decyzja o małym rozrzutniku.
Niestety na forum nie znalazłem postów poświęconym temu tematowi.
Pozdrawiam!
-
Przez danex
Witam
Jeśli macie jakieś cenniki kombajnów zbożowych to wrzucajcie. najbardziej zależy mi nA JD
pozdrawiam
-
Rekomendowane odpowiedzi
New Holland Ford 5635 75KM opinie czy warto kupić?
Czytaj dalej »
Żniwa kukurydzy 2024 New Holland T4.75s 3xd47