Massey 4370 opinia
-
Podobna zawartość
-
Przez PanPaweł21
Witam
Zakupiłem niedawno MF 6290 i przymierzam się do wymiany olejów
Chciałbym się dowiedzieć ile posiada on filtrów do hydrauliki po moich oględzinach znalazłem prawdopodobnie filtr siatkowy schowany za dużym inbusem oraz jeden filtr będący na przewodach po prawej stronie ciągnika
Są jeszcze jakieś?
Mówię od razu że przeglądałem dużo już forum i nigdzie nie znalazłem informacji więc piszę
-
Przez PanPaweł21
Witam mam takie pytanie czy dai się zmienić prędkość podnoszenia i opuszczania podnośnika w MF
Na panelu niema takiego pokrętła więc pytam bo wiem ze w seri 30 dało się to robić
-
Przez Wiktor2214
Witam panowie podczas pracy rewersem zapalają mi się dwie kontrolki jedna to ten trójkąt a druga to u samej góry druga od lewej ta nie paląca się bo ciagnik tylko na zapłonie jest zdążę wcisnąć sprzęgło zanim zapala się drugi raz to na chwilę przestają mrugać i piszczeć jeśli nie zdążę to muszę zgasić ciągnik i odpalić na nowo co to może być? Ciągnik to massey ferguson 4345
-
Przez raul7031
Czy ktoś ważył może swojego MFa 6475 lub 6480? Ile ważą na pusto bez obciążników z przodu? I jakie macie wpisane dmc przyczepy w dowodzie?
-
Przez slajders25
Cześć. Czy ktoś wie jak policzyć realne obciążenie podnośnika w związku z odległością.
Konkretnie to mam zamiar kupić siewnik zbożowy 2 talerzowy i sprzęgnąć go przez hydropak z talerzówką. Ciągnik ma udźwig katalogowy 7100kg. Siewnik ze zbożem jakieś 1500-1700kg, talerzówka jakieś 1200-1300kg. Czyli łącznie jakieś 3t ale długość całego zestawu to jakieś 4m. Wiadomo że przedni balast obowiązkowo.
No i teraz czy ciągnik uniesie cały ten zestaw czy zostanie kupić nabudowany???
-
Rekomendowane odpowiedzi
Massey ferguson 5710 global hamulec
Czytaj dalej »
Massey Ferguson 9s.425 i Horsch Tiger 5