Maska do oprysków
-
Podobna zawartość
-
Przez Stepano
Witam,
jak ustawić w tym komputerze dawkę początkową, gdy tylko ruszamy i zaczynamy pryskać. Jest może ktoś na forum i posiada taki sterownik? Mam problemy z ogólnym ustawieniem go.
Pozdrawiam.
-
Przez joncys
Witam kupiłem opryskiwacz hardi 1200 ze sterownikiem i komputerem HM1500 jak na foto. Ale mam problem z podpiencjem tego HM 1500 bo brakuje prawdopodobnie przewódu. Szukam pomocy w tym zakresie.
-
Przez velFoka
Panowie zakupiłem opryskiwacz RAU D2 z quantotronik ts2.
Poprzedni właściciel miał wyciągnięte gniazdo usb i pod nie podłączał czujnik prędkości. Natomiast ja w swoim ciągniku posiadam gniazdo iso 11789 i chciałbym pod nie podłączyć. Dostałem w zestawie ten czujnik i teraz mam taki pomysł żeby zamiast tego czujnika to pod usb podłączyć się pod iso. Czy to zda egzamin czy nie?
Kolejny pytanie to na pierwszym zdjęciu jest koreczek a pod nim gniazdo i do czego ono służy?
Zrobiłem fotę pod które przewody podpięte jest usb i teraz pytanie co plus a co minus?
Może ktoś posiada instrukcję do quantotronik ts2?
-
Przez jakubpawelcc
Cześć! Mam do wyboru dwa opryskiwacze: Krukowiak Goliat 3000l PHB i Unia Heron 3018 3000l. Który z nich Waszym zdaniem będzie lepszy? Chciałbym poznać Wasze doświadczenia i opinie na temat ich wydajności i jakości. Będę wdzięczny za każdą wskazówkę!
opryskiwacz 2.jfif
-
Przez citrulline
Witam
potrzebuje pomocy w przeróbce opryskiwacza z rozdzielaczem takim jak na zdjęciu żebym mógł nim sterować za pomocą elektroniki, hydrauliki czegokolwiek byle najniższym kosztem z kabiny z zamkniętą szybą żebym nie musiał za każdym razem wychylać się i wdychać oprysku. Czy taka przeróbka jest możliwa? Podczas pracy używam tylko głównego zaworu zaznaczonego na zdjęciu. Ta czerwona rączka przestawia się o 90 stopni, jak można by tym sterować? Ma ktoś może jakiś pomysł albo robił podobną przeróbkę?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zetor 6340 (plastikowa maska) nie działają zegary
Czytaj dalej »
Ursus C-325