c330- gotowanie płynu
-
Podobna zawartość
-
Przez mistrzkacpero
Witam. Mam problem z moim ursusem c330m od jakiegoś czasu zaobserwowałem że mam płyn chłodniczy w oleju. Obstawiałem wywalony brok po drobnym prozie bo nie był to jeszcze do końca czystry płyn (resztki wody). Po zdjęciu głowicy wymianie uszczelki i wymianie broków ciągnik pochodził z 10 minut i po tym czasie na wskaźniku oleju zauważyłem ponownie płyn. Co może być przyczyną ?
-
Przez ursus3500
Witam zakupiłem kabinę do mojego Ursusa C-330M.Na tyle zamiast szyby,jest zamontowana z tworzywa (pęknięta).Teraz chce dokupić,szybę ale nie wiem co to za model kabiny.Dach z tworzywa uchylny,tył też.
-
Przez ursus3500
Witam zakupiłem kabinę do mojego Ursusa C-330M.Na tyle zamiast szyby,jest zamontowana z tworzywa (pęknięta).Teraz chce dokupić,szybę ale nie wiem co to za model kabiny.Dach z tworzywa uchylny,tył też. -
Przez ursus_agtoofff
Witam dziś przychodzę z nietypowym pytaniem czy jest możliwość montażu tura do ursusa c328 jednego z pierwszych egzemplarzy z 1963r który nie ma zupełnie hydrauliki i nie ma możliwości zrobienia czy jest taka opcja a jak tak czy można prosić o jakieś podpowiedzi
-
Przez ursus_agtoofff
Witam dziś przychodzę z nietypowym pytaniem czy jest możliwość montażu tura do ursusa c328 jednego z pierwszych egzemplarzy z 1963r który nie ma zupełnie hydrauliki i nie ma możliwości zrobienia czy jest taka opcja a jak tak czy można prosić o jakieś podpowiedzi
-
Rekomendowane odpowiedzi
Szum z rorzodu c330
Czytaj dalej »
Ursus C330+opryskiwacz Biardzki 400 l