Skocz do zawartości

Interwencja I.10.4 Inwestycje przyczyniające się do ochrony środowiska i klimatu

Celownik07

Rekomendowane odpowiedzi

Agencja będzie nadawać swoje punkty do wniosków trzeba zebrać 26 czyli weryfikacja wniosku będzie brane pod uwagę ilość ha specyfikacja maszyna do ha ,jak ktoś ma już np opryskiwacz niedawno kupił to nie klasyfikuje się i szereg innych Będzie też jak ktoś z czegoś rezygnuje bo dużo wniosek jest ściema na punkty to ma być odrzucone dużo wnioski odpadnie mało kasy a dużo wniosek Będzie się działo a niektórzy będą mocno rozczarowanie 😁😁

Edytowane przez CASd
  • Haha 1

7 godzin temu, Wicherek napisał(a):

Moja grupa dostała poprawki , oczywiście nie otwieramy bo idą  święta , ile mamy czasu na otwarcie   ? 7 czy 14 dni   ?  jak wcześniej pisałem piszący wniosek coś pewnie skopał z tymi punktami bo mi z liczenia wychodziło tylko 25

Chyba bardziej informacja o jednostce rozpatrującej, a nie poprawki bo dużo ludzi dziś dostało taką wiadomość

Edytowane przez bizon1994
  • Like 2

2 godziny temu, Wicherek napisał(a):

Być może że tak ,  nasz szef  grupy tego nie otwierał 

Na FB pisali na grupie, że to właśnie zawiadomienie o tym gdzie wnioski będą rozpatrywane. 

5 godzin temu, Wicherek napisał(a):

Moja grupa dostała poprawki , oczywiście nie otwieramy bo idą  święta , ile mamy czasu na otwarcie   ? 7 czy 14 dni   ?  jak wcześniej pisałem piszący wniosek coś pewnie skopał z tymi punktami bo mi z liczenia wychodziło tylko 25

Wydaje mi się, że na otwarcie jest 14 dni tak jak przy poczcie i awizacji. Ale niech inni też się wypowiedzą. 

• Like 1

7 godzin temu, olkosio napisał(a):

ja też pismo dostałem, jest duża szansa że to pismo gdzie trafił wniosek bo przyszedł dzisiaj o 20.30 wiec raczej jakiś automat rozsyła. Chyba że ktoś nieźle nadgodziny klepie w agencji. ale nie ruszam przez święta bo po co głowę zawracać  teraz. 

Ile masz punktów ?  możliwe że jest już lista i wysyłają  według jakiejś kolejności 

• Like 1

Panowie możliwe że już wysyłają jakieś poprawki do ochrony środowiska? Dostałem teraz SMS ARIMR info ze mam nowy dokument BWI12................. Co to może być? Nie otwieram narazie bo niby 14 dni na poprawki a wszyscy urlopy teraz. Na nic innego nie składałem. Chyba że dopłaty ale to zaliczki już przyszły więc nie wiem sam...