Skocz do zawartości

Kupno wiaty

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 12.08.2024 o 22:41, krowazie napisał(a):

Witam macie jakieś namiary na firmy które sprzedają używane wiaty /hale/garaże ? Bo w necie nic nie mogę znaleźć 

Jeśli kolego ne kupiłeś jeszcze wiaty, to mam na sprzedaż walcarkę po zamkniętej produkcji przęseł do hangarów z rur 76,1mm. Robiłem łuki o szerokości 12m i wysokości 5,5m. Kompletna z instruktażem. Szczegóły na tel. 517668659

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Folia-Rolnicza
      Witam jest ktoś na forum co posiada Baterie sloneczną (Solary) ..
      jak myslicie oplacalny biznes ?

• Przez zetor14
      Witam. Wraz z ojcem mamy zamiar wybudować nowy dom . Miał by to być dom jednorodzinny, z poddaszem użytkowym (ok 140mkw), dla 5 osobowej rodziny. Chciał bym się dowiedzieć jaki był by orientacyjny koszt budowy do stanu surowego uwzględniając ( mam 10 topoli więc na dach wystarczy, stal na zbrojenia fundamentów są). Będzie on wykonany z betonu komórkowego. Sorry, może to nie to forum ale wiadomo chłop to chłop i swój rozum ma :lol:. dzięki za wszystkie odp

pozdrawiam zetor14
    • Przez Papkin
      Chciałbym (prawdopodobnie dopiero w przyszłym roku) pobudować mały magazyn na zboże. Wymiary budynku mniej więcej 6x14, niestety ilość miejsca mnie ogranicza. 
      Może jest ktoś kto ostatnio coś budował? Jak to wygląda od strony prawnej, wystarczy zgłosić przed budową w gminie?  Jak jest z odległością od sąsiedniej działki? Z tego co wyczytałem to 3m jeśli nie będę miał okien,czy jest możliwość żeby to obejść np. za zgodą sąsiada? 
      Z jakimi wydatkami się liczyć na materiał? 
    • Przez Nismo
      Witam na wiosnę mam w planach wymianę dachu z eternitu na blachę.
      I mam pytanie do Was. Na stodołę warto dać membranę pod blachę? Wiem czym może to grozić ale wolę się od was czegoś więcej dowiedzieć.
      W stodole będzie przechowywana słoma siano i zboże.
    • Przez momek
      Panowie ruszam niedługo z budowom garażu o wymiarach szer 10 dł 9 wys 4 i zastanawiam się jaki dach zrobić tak aby niebyło żadnych słupów na środku co proponujecie może jakaś tregra górą ?? No niewiem piszcie co radzicie ??
  • Dodaj nową pozycję...