Usługa rozrzucania obornika
-
Podobna zawartość
-
Przez superfarmer02
jak będą kształtować się u was ceny usług w tym roku? podnosicie, opuszczacie czy bez zmian?🤔
-
Przez Bartek3060
Czy do wykonywania usług rolniczych muszę zakładać działalność gospodarczą? Jestem vatowcem, głównie chodzi o koszenie zbóż
-
Przez rolnikgospodarny95
Cena usługi rozwożenia obornika rozrzutnik obornika czarna białostocka i dobrego 60satka jaka cena usługi rozrzutnik dwu osiowy
Województwo Wielkopolskie powiat Średzki
-
Przez habe
Witam dostałam w 2021 roku dotacje na małe gospodarstwo wszystkie warunki w biznes planie spełniłam ale w międzyczasie zachorowałam na nowotwór i przeszłam na rentę chorobowa z kursu gospodarstwo prowadzę dalej i z tego powodu mam rentę pomniejszoną, i wszystko było ok teraz na daniach dostałam pismo że pieniądze mam zwrócić bo jestem na rencie chorobowej i co dalej bo dla mnie to jest nienormalne człowiek może w każdej chwili zachorować chodzi o to że gospodarstwo dalej prowadzimy z mężem ziemi się nie pozbyłam ani nie wydzierżawiłaam. Co z tym dalej czy ktoś na grupie miał taki przypadek czy może nie ale może jest ktoś kto by doradził gdzie mam dalej się udać co robić
-
Przez artur04c
Witam, Jak wyglądają stawki wynajęcia samego głębosza trzy zębnego z wałem rurowym ? Stawkę lepiej liczyć godzinowo czy na ha? Moim zdaniem na ha będzie lepszym wyborem.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Jaka lina do wyciągu obornika
Czytaj dalej »
Obornik