Glebogryzarka do C330 nowa
-
Podobna zawartość
-
Przez gabione
Witam.
Proszę o pomoc w wyborze odpowiedniej maszyny "do wszystkiego".
Nastąpiła u mnie zmiana ciągnika na case mx 120 - ziemie klasa 2,3,4 . Z uwagi na posiadanie wcześniej dużo mniejszego ciągnika potrzebuje maszyny do uprawy pożniwnej ścierni po zbożach i rzepaku, oraz względnej uprawie bez orkowej po fasoli. Czy wybór agregatu bez orkowego (2.5m) bedzie w tym przypadku dobrym rozwiązaniem czy raczej rozglądać się za używanym agregatem ścierniskowym. Zrobione ścierniska i tak na razie zamierzam orać później na zasiewy z uwagi na brak siewnika talerzowego.
-
Przez materrol
Cześć, miał ktoś z Was styczność z maszynami tej marki? Zastanawiam się nad kupnem agregatu talerzowego, bo mają ciekawa cenę, jednakże nie mogę znaleźć w internecie za wiele informacji na temat tej firmy.
Dzięki za wszelkie info
P.S. biorę też pod uwagę Grano-system i agro-masz jednakże Pol-Grom przekonuje mnie ceną
-
Przez karczikpr
Jaki wał byłby lepszy do ostatecznego zagęszczenia gleby przed siewem cebuli/ buraczka aby wyrównać siewy, zastanawiam się nad crosskilem oraz wałem Cambridge. Cambridge fajnie zagęszcza, ale wały crosskill są jednak tańsze, co byście doradzili? -
Przez kingway
Witam , jakie wały polecacie do talerzówki a jaki do bezorkowca ? Posiadam ziemie głównie 5 klasę , zdarza się i 3-4 ale mało . Ciągnik 150 km , ale przyszłości mam zamiar kupić większy także myślę nad bezorkowcem 3 m a talerzówka to sam nwm jaka szerokość ? Czy ciąganą czy zawieszaną talerzówkę ? .
-
Przez kingway
Witam , mam pytanie dotyczące bezorkowca oraz mulczera . Z jakiej firmy polecacie mulczery oraz bezorkowce ? Bezorkowiec na hydraulice czy spręzynie , łapa flex czy horsch ? Maszyny nowe
-
Rekomendowane odpowiedzi
Pęka krzyżak napędu pompy hydraulicznej Ursus C360
Czytaj dalej »
Przecinarka taśmowa do metalu