Deutz dx 4.30
-
Podobna zawartość
-
Przez Pablo8484
Witam
Mam problem z odpalenniem silnika dehtz 1012. Motor kreci, paliwo idzie z filtra na pompe. Nie odpala. Sprawdzilem cekwe gaszeniowa, dziala poprawnie. Listwa tez przesuwa sie lekko. Odkrecilem rurki na wyjsciu z pompek i tam nie ma paliwa, na żadnej. Czy mogło sie cos przyciac? Raz na jakis czas uda sie odpalić i wtedy wszystko chodzi bez zarzutu.
-
Przez aizen7
Witam. Od niedawna jestem właścicielem kombajnu Deutz Fahr M35.75,mam z nim problem, otóż pomimo maksymalnych obrotów silnika cały zespół żniwny (heder) powoli się podnosi, co może być problematyczne podczas żniw. Co może być przyczyną tego stanu ? Proszę o odpowiedz
-
Przez ferguson3075
Witam , kupiłem deutz fahr agrotron 110 i zastanawia mnie do czego służy electronic rpm control
-
Przez Adrian16
Witam, tak jak w temacie, od nie dawna jestem posiadaczem Deutz Fahr 6.10 i jest w nim problem ze skrzynią, wyskakuje zakres M. Jedzie, odejmuje gazu i wtedy wyskakuje. Może ktoś miał z tym doczynienia i podpowie jaka jest tego przyczyna, z góry dziękuję
-
Przez borys1972
witam wszystkich
czy może ktoś podrzucić jak uszczelnić wariator fahr m900 i gdzie można kupić części lub gdzie można kupić zamiennik
-
Rekomendowane odpowiedzi
Deutz fahr m625 błąd
Czytaj dalej »
Deutz 10006 & MF255 i Cyklop 1