Skocz do zawartości

Instrukcja obsługi/napraw kombajn Anna z644

freshTomato

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez zeus320
      Witam. Mam zamiar kupić dyskowke fella sm320 i mam pytanie czy c-385 da radę przy tej maszynie? Ogólnie jak ona się sprawuje? Posiada ktoś taka? 
    • Przez włodek
      Cześć,
      Chciałbym Was prosić o radę dotyczącą zakupu wózka widłowego. Muszę niestety coś zakupić bo tur nie zawsze daje radę. Chodzi po pierwsze o udźwig a po drugie, manewrowanie ciągnikiem w ciasnym pomieszczeniu jest ciężkie. Oczywiście wózek ma być używany i w miarę prosty. Udźwig? Myślę że 1500 - 2000kg wystarczy. Wysokość podnoszenia? No na pewno musi poradzić sobie ze ściągnięciem skrzynio palety z przyczepy. Tu też myślę że tak 2 - 2,5m będzie ok. Rozglądałem się już trochę. Początkowo celowałem w RAK-a ale te widzę że mają słaby udźwig. 1200kg a większość ludzi pisze w ogłoszeniu że realnie to 900 - 1000kg więc nie wiele więcej od mojego tura. Bułgar z silnikiem od 3p wypada już o wiele lepiej bo nawet 3,5t niby piszą że podniesie ale niech podniesie dwie to dla mnie i tak już będzie super. Ale z kolei bułgary są albo mocno zdezelowane a jak coś fajniejszego to i cena fajna. Nie wiem, może mam zbyt wygórowane oczekiwania ale nie chciał bym przekroczyć 10k. Myślicie że do tej kwoty idzie znaleźć coś w kryteriach o których wspomniałem? 
    • Przez wieslawa_olo
      Witam Panowie. Potrzebuje kilku świeżych informacji bo słyszałem różne zdania na ten temat i na forum też są różne opinie. Konkretnie w jaki sposób mógłbym zarejestrować przyczepe rolniczą. Dowód jest na dziadka ktory zmarł 14 lat temu. Tak samo wtedy badz kilka lat później ojciec zaprzestał płacić OC oraz robić przeglądy. Czy trzeba byłoby robić sprawe spadkową żeby 3 rodzenstwa ojca zrzekla się praw do przyczepy czy jakoś tak czy można wyprostować to w inny sposób?
    • Przez ketlin23
      Witam 
      Mam w planach zakup zaprawiarki do zboża żeby to szło szybciej i sprawniej no i żeby miała badania potrzebne w razie kontroli 
      i może ktoś coś ma sprawdzonego z nowych zaprawiarek co by polecił 
      fajnie jak by miła dość nisko kosz zasypowy żeby można było szybrem do niej sypać i dość wysoki wysyp żeby sypać do worków big bag na spokojnie 
    • Przez ROLOMAZ
      Cześć, Posiadam grunty rolne o pow. 40ha, z perspektywami na powiększenie. Chciałbym skorzystać z nowego programu i kupić na ochronę środowiska mulczer. Głównie bedzie on używany przy kukurydzy i poplonach. Tutaj pojawia się moje pytanie. Jakiej firmy możecie polecić mulczer i na co zwrócić uwagę ? Chodzi o zakup nowego sprzętu.
  • Dodaj nową pozycję...