czy to norma na ugorze że c360 gaśnie na szosowych,kopie się na polnych, 3 skiby ugór? sprzęgło? czy ogumienie nawaliło?
-
Podobna zawartość
-
Przez kingway
Witam , jakie wały polecacie do talerzówki a jaki do bezorkowca ? Posiadam ziemie głównie 5 klasę , zdarza się i 3-4 ale mało . Ciągnik 150 km , ale przyszłości mam zamiar kupić większy także myślę nad bezorkowcem 3 m a talerzówka to sam nwm jaka szerokość ? Czy ciąganą czy zawieszaną talerzówkę ? .
-
Przez kingway
Witam , mam pytanie dotyczące bezorkowca oraz mulczera . Z jakiej firmy polecacie mulczery oraz bezorkowce ? Bezorkowiec na hydraulice czy spręzynie , łapa flex czy horsch ? Maszyny nowe
-
Przez BartekiTala
Witam. Mam pytanie do użytkowników bezorkowców dwubelkowych odnośnie zapychnia sie takiej maszyny. Czy często się zapycha czy po zwykłym zbożu i rzepaku nie ma problemu.
Agregat 3 belkowy odpada ze względu za dużą masę i długość maszyny.
-
Przez Pawel200002
Cześć razem z tatą stoimy przed zakupem talerzówki 3m i zastanawiamy się czy wybrać bronę talerzową czy agregat talerzowy. Mamy ciągnik MF 135km 6cyl, ziemie lekkie. Chodzi głównie o to czy agregat talerzowy będzie sprawdzał jako uniwersalna maszyna zaczepiony z siewnikiem jak i do kasowania poplonów, ścierniska po kukurydzy itd. Czy może lepiej wybrać bronę talerzową ponieważ do tej pory pracowaliśmy agregatem uprawowym agro-masz z wałem strunowym z przodu dwoma rzędami zębów i wałem packera z tyłu zaczepionym z siewnikiem lecz nie ukrywam że często się lubił zapchać.
-
Przez materrol
Cześć, miał ktoś z Was styczność z maszynami tej marki? Zastanawiam się nad kupnem agregatu talerzowego, bo mają ciekawa cenę, jednakże nie mogę znaleźć w internecie za wiele informacji na temat tej firmy.
Dzięki za wszelkie info
P.S. biorę też pod uwagę Grano-system i agro-masz jednakże Pol-Grom przekonuje mnie ceną
-
Rekomendowane odpowiedzi
FORD 3600
Czytaj dalej »
Żniwa kukurydzy 2024 New Holland T4.75s 3xd47