Opony agstar opinie i pytanie o montaż
-
Podobna zawartość
-
Przez kingway
Witam , mam problem , otóż posiadam opony Continental AC 65 rozmiar 600 65 38 i chodzi o to , że bieżnik naprawdę super i jeszcze długo długo pochodzi , ale niestety poprzedni właściciel włożył już dętkę bo pewnie już bez dętki powietrze zlatywało a teraz cały często mi przebija tą dętkę . Opona pracuje i niestety gdzieś coś tam się styka i tak się dzieje , nakładam łatki tam gdzie widzę przerobioną oponę , ale przecież ile to można robić . I teraz moje pytanie czy ktoś np. podkładał znaczy wkładał tzw. fleka ( starą dętkę przeciętą pod dobrą dętkę ) do tak dużego koła i czy to zdaje egzamin bo w małych to wiem , że tak się robi Czy warto z tym się bawić czy może od razu szukać nowych opon bo używanymi to ciężko . Może ktoś ma inny pomysł to niech się podzieli Za porady i odpowiedzi będę wdzięczny
-
Przez FBI
Witam, mam pytanie poleca ktoś z was serwis opon który zajmuje się szyciem i łataniem opon w małopolsce, ponieważ jedna opona mi się rozcięła a druga zaczyna się prawdopodobnie obtarciu rozkładać od zewnątrz i ogólnie co sądzicie o naprawie opon jest to opłacalne?
-
Przez lhanusz
Witajcie. Kupiłem jelonka 6610 z 98r na oponach przednich 445/70r24 i tylnich 18.4r38. Internet podaje z przodu felgę 26"...Nie mogę zweryfikować czy zawsze to było przy nim z przodu 24". Jednak te przednie są bardzo zużyte i gołym okiem widać że dość szerokie. Chciałbym.zostawic tylnie 18.4 bo są jeszcze w bardzo dobrym stanie wiec potrzebuje pomocy w przypasowaniu opon przednich. Felg nie chciałbym zmieniać więc pomozcie dobrać jakieś 24" na przód żeby zgrywały się z tymin 18.4r38 pozdrawiam:)
-
Przez MarJar
Witam planuję kupić nowe opony tylne do Zetora i nie mogę się zdecydować na producenta, widziałem że ludzie generalnie odradzają Kabata oraz narzekają na Petlasa i Mitasa. Ciągnik nie robi nic ciężkiego na polu więc pewnie nie będę kupował radialnych a to kilka opcji które biorę pod uwagę
Ozka16.9-34 KNK 50 10PR [142 A6] TT 2187zł
Alliance16.9-34 FARM PRO 324 8PR [139 A8] TT 2325 zł
Ascenso16.9-34 TDB 120 139A8 8PR R-1 TT 2357 zł
Cultor16.9-34 AS-AGRI 10 8PR TT 2858 zł
-
Przez adrrrian
Posiadam z przodu ciągnika opony w rozmiarze 420/85 R28. Czy mogę na tył założyć teraz opony w rozmiarze 580/70 R38? Czy napędy będą wtedy prawidłowo z sobą zsynchronizowane?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Jak wymienić wom w Massey Ferguson 255
Czytaj dalej »
Polonez 550/3