Skocz do zawartości

Regulacja Amortyzacji Kabiny

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 

słyszałem że amortyzacja kabiny w NH T6/T7 2021 ma 3 tryby pracy które można dopasowywać do własnych potrzeb. U mnie mam wrażenie że kabina jest zbyt sztywna porównując do starszej T6. W jaki sposób można poprawić amortyzację, nie dokładając poduszek pneumatycznych? 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Arturo1610
      witam. mam problem z nh ts 115 otóż gdy ciągnik jest zimny pali na strzała a gdy ciepły musi podkręcić i myślę że to nie wyregulowane zawory. ciągnik ma 9 tyś motogodzin A góra silnika wygląda na nie ruszana. chciałbym ustawić zawory ale nie wiem jaki powinien być luz. może ktoś ktoś wie jaki powinien być luz i pomoże?
    • Przez Prezesszef
      Witam. Podpowie ktoś na co zwrócić szczególną uwagę przy oględzinach New Holland TS115 2000 rok? Ogólnie ciągnik godny uwagi? Jest z ładowaczem czołowym i głównie byłby używany właśnie do ładowacza. 
    • Przez DanielosB
      witam mam problem z brakiem napięcia na desce rozdzielczej w ts135a odpala normalnie ale nic nie działa na wyświetlaczu od skrzyni biegów też brak miał ktoś taki problem proszę o pomoc

• Przez redbull
      New Holland T6.155 pokazuje błąd 17981 no i piszczy STOP, wie ktoś może od czego ten błąd?
    • Przez pontipin
      witam mam problem z brakiem napięcia na desce rozdzielczej w ts135a odpala normalnie ale nic nie działa na wyświetlaczu od skrzyni biegów też brak miał ktoś taki problem proszę o pomoc 
  • Dodaj nową pozycję...