Mf690 skrzynia biegów
-
Podobna zawartość
-
Przez JacekBojaroj
Witam
Czy ktoś może podpowiedzieć w kwestii zakupu ciągnika MF 5465? Mam na oku taki z 2007 roku, nie mam doświadczenia z tą marką. Czy ma jakieś charakterystyczne bolączki i na co zwrócić uwagę? Czy wszystkie modele mają skrzynię Dyna 4? U mnie ma pracować w dużej mierze z turem.
-
Przez 35bogus
Witam,
Miałem kiedyś namiar do osoby która pracowała jako mechanik fergusona i zajmowała się tylko naprawą starych modeli typu MF690. Chce zregenerować pompę hydrauliczną plus tarczki wałka. Człowiek pochodził z okolic woj. Lubelskiego, będę wdzięczny za pomoc w namierzeniu mechanika, jakiś kontakt. Chce zregenerować hydraulikę w moim mf690. Będę wdzięczny za jakiś kontakt.
-
Przez mironrak
Witam. Przeglądając portal ogłoszeniowy trafiłem na nowy ciagnik Massey ferguson 360 czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem tego ciągnika i mógłby się podzielić opinia ?
https://www.otomoto.pl/oferta/massey-ferguson-360-turbo-ciagnik-rolniczy-ID6CuIyR.html Wrzucam link
-
Przez Pawel197890
Panowie co może być przyczyną że po wyżej 2 tyś obrotów silnik nierówno pracuje kopci na niebiesko co jakiś czas strzela w tłumik dodam że do 2 tyś obrotów jest wszystko ok lekko odpala ma moc
-
Przez globusss
Witam. Mam problem, ponieważ od pewnego czasu przeciekał mi WOM, cały wałek da się wyjąć bez problemu jednak nie wiem jak wyjąć łożysko z uszczelniaczem (na zdjęciu). Czy trzeba jakoś od środka rozbierać czy da się w inny łatwiejszy sposób?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Massey Fergusson 3050 - zgrzyty na skrzyni A
Czytaj dalej »
Zmiana przełożeń reduktora w Ursusie C-360