Skocz do zawartości

John Deere

Rekomendowane odpowiedzi

Witam napisałby ktoś jak dzialają biegi A,B,C,D,E,F

chodzi mi o to na przykład czy dam rade wyjechać pod górę na każdym czy tylko na A.

Jadę na przykład na C i 4półbiegu i zmieniam na D to czy mam zmieniać na pierwszy półbieg czy mogę jechać na czwartym.

Screenshot_20241102_182704_Gallery.jpg

Godzinę temu, mikad napisał(a):

No nie wiemy jaką masz tą górę, wjedziesz na każdym biegu na którym ciągnik sobie poradzi :D Jak da radę to możesz jechać na d4, jak zmienisz na d1 to będzie prawie tak jak na c4.

Dziękuję bardzo za odpowiedź :)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Jamalek
      Witam

Mam taki problem może ktoś spotkał się z podobnym i podpowie co może to być. Ursus 4514 na biegu jałowym słychać jakieś stukanie metaliczne z bloku w okolicach sprzegla lub skrzyni. Po wcisnieciu pedału sprzegla stuki ustają.  Puszczam sprzeglo i znów stuka. Sprzęgło jest od nowości nie ruszane skrzynia też, ciagnik ma przepracowane 3,5 tys mtg 
    • Przez karas111
      Witam, zakupiłem ursusa 3512 i muszę dolać oleju do skrzyni, ale nie wiem jaki był wcześniej zalany. Jaki olej zalać? Nie chcę sobie narobić dziadostwa w skrzyni...
    • Przez krzys111
      Witam wszystkich. W ursusie 4514 zablokował mi się wsteczny bieg. Został wsteczny i nie można przełączyć na inny bieg. Może wie ktoś jak to odblokować? Dzieki. A tak na marginesie chyba trzeba się go pozbyć, przez ten traktor kilka lat będę krócej żył🙁
    • Przez zbycho77
      Witam , problem po wymianie tarcz  ; Założone nowe tarcze chełmno , pierwszy stopień działa prawidłowo .Drugi stopień nie działa wcale nie można wcisnąć pedału  .Łapki wyregulowane i szczelina drugiego stopnia . Miał ktoś może taki problem ?
    • Przez Damianzzz
      Mam problem z moim 5314 97r. podnosnik bardzo wolno podnosi i szarpie  jak dodam gazu to opada, to samo sie dzieje z hydraulika zewnętrzną na wolnych działa ale trochę wiećej obrotów i juz nie podaje oleju.Stan oleju ok.

• Dodaj nową pozycję...