Błąd 3727 New Holland td5.85
-
Podobna zawartość
-
Przez antrak
Witam wszystkich,
w moim nowym nabytku NH TD5 105 z 2016 roku zaświecił się bład 3141
jeżeli ktoś się z tym wcześniej spotkał to proszę o pomoc zanim zacznę wzywać serwisy
-
Przez Lukas85
Witam
Ktoś moze rozbierał hamulce w NH z serii TD? U mnie słychac czasami jakies dzowne zgrzyty przy hamowaniu, zastanawiam sie czy da sie to ogarnac samemu?
-
Przez jaro86
Witam. Jakiś miesiąc po wymianie filtrów zapowietrzyl mi się ciągnik. Po odpaleniu ok chodzi. Po pewnym czasie po dodaniu gazu słuchać jak z tych obrotów schodzi wolniej. Teraz znowu stał 2 dni i już miał ciężej odpalić. Tak jak by mu paliwa brakowało. Na obroty ciężej się wkręca i zaczynają te obroty lekko falować. Pomoże ktoś w tym temacie? -
Przez Lukas85
Koledzy mam problem z podnośnikiem w TD90D. Prawdopodobnie jest jakis problem z rozdzielaczem bo zacina mi sie podnośnik. Konkretnie chodzi o to że podnosi bez problemu, szybko i płynnie problem jest natomiast z opuszczaniem bo opuszcza bardzo powoli, a czasami praktycznie w ogóle nie chce opuszczać. Pomaga na szybko wciniecie tej dzwigni przy fotelu na blotniku do szybkiego podnoszenia/opuszczania. Prawdopodobnie cos zacina sie w tym rozdzielaczy pod fotelem. Moze ktos wie o co chodzi?
-
Przez GrzegorzBiskupski
Mam problem new holland td5030 po załączeniu wałka wom jak zapięta maszyna dostaje obciążenie to silnik pozostaje na obrotach a wałek wom przestaje się kręcić?
-
Rekomendowane odpowiedzi
New holland tm 190 problem jazdy przód tył
Czytaj dalej »
New holland t6.145