Skocz do zawartości

John Deere 5095M czy Massey Ferguson 5M.95

dworus83

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez bauer51
      Dzień dobry brat planuje kupić ciągnik rolniczy około +/- 150km i zastanawia się na new Holland T7 165s (2017 lub 2018) lub Fendt 516 Vario z 2014r (ten starszy bo ten nowy kosztuje fortunę) . Ciągnik pracowałby w gospodarstwie około 100ha pola i 150 łąk (w 100 kawałkach). Głównie pracowałby z pługiem 4 obrotowym , rozrzutnikiem obornika 12t , gruberem 3m , kosiarkami czołowa 3m i tylna 3,5m oraz wyciągarka leśna. Ceny ciągników to około 300 tysięcy , fendta trochę droższa ale czy warto ? 
    • Przez D0miś
      Dzień dobry,

Stoję przed zakupem ciągnika i po głębokim namyśle nadal nie jestem pewien, który model wybrać. Wszystkie ciągniki, które biorę pod uwagę, mają bardzo zbliżone specyfikacje. Waham się między Case 150, T7.190 i 6155M. Czy moglibyście mi doradzić, który z nich wybrać? Czy wiecie może, ile będzie ważył T7? Nowy model M ma być podobno zbudowany na podwoziu R i ważyć około 7800 kg.

• Przez sw_kamil
      Witam. Jestem na etapie poszukiwań ciągnika ok. 250 KM. Główne zadania dla niego to agregat bezorkowo Hirsch Terrano 3m , oraz transport z przyczepą skorupową(przyczepa ok.7 ton plus ok 24 tony ładunku)
      W przyszłości siew striptil 3m
      Główne wymagania to skrzynia bezstopniowa , nawigacja rtk plus wszystkie systemy rolnictwa precyzyjnego.
      Co polecacie?
      Ciekawie wygląda MF 8s
      Silnik 7.4 , skrzynia ml260
      Biorę jeszcze pod uwagę clasa Axiona 850 
      Fendt niestety jest za drogi
    • Przez pawelek
      Witam wszystkich niedawno nabyłem Renault Celtis 436 rx mam problem z podnośnikiem. Podczas podnoszenia z jakimkolwiek narzędziem podnosi płynnie dopiero przy końcu zaczyna drżeć tak jak by był blokowany olej gdzieś na rozdzielaczu. Może ktoś miał podobny problem. Proszę o pomoc. 
    • Przez agrosoltys13
      Witam! Mam pytanie do posiadaczy ciągników w tytule. Jak ze spalaniem częściami i awaryjnością.
      Planuję kupno któregoś z tych ciągników na wiosnę i nie wiem czy w tych czasach opłaca kupować takie dziadki czy może coś nowszego.
      Słyszałem dużo dobrych opinii o tych ciągnikach ale chciałbym się dowiedzieć na co zwrócić uwagę przy oględzinach itp.
  • Dodaj nową pozycję...
v