Skocz do zawartości

Opinia jcb 531-70

wikorolnik

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez BartłomiejR
      Witam mam pytanie zakupiłem Ładowarke MERLO P 30.7 EVX 1998 rok.  I zastanawiam się co oznaczają te końcówki w nazwie umie ktoś to rozszyfrować EVX EVS EVT EV ?

• Przez wikorolnik
      Cześć stoję przed zakupem ładowarki jcb 531-70 2012r  proszę o opinię użytkowników:)
      Słyszałem o wadliwym układzie paliwo Conan rail
    • Przez michi87
      Poszukuję instrukcji obsługi do ładowarki SAMBRON J24S. Lub kogoś kto miałby czas żeby poświęcić trochę czasu. Mam sambron j24s. Silnik deutz 3 cylindry. Silnik obecnie odpalony na krótko i ładnie gada. Reszta czyli przewody i osprzęt w stanie agonalnym .
      Mus zrobić elektrykę od podstaw, tu potrzebne zdjęcia co i jak jest w kablach przy kierownicy. 
      Oświetlenie daj radę od podstaw zrobić. 

Brak przewodów do gazu, gaszenia itp. 
      Ładowarka trafiła się w cenie złomu więc warto ją robić.
    • Przez bobasek
      Witam czy są tu jacyś posiadacze ładowarki manitou mlt 626 serie2?
      gdzie znajduję się korek wlewu do przekładni kątowej? 

posiada może ktoś schemat rozdzielacza hydraulicznego? 
      z góry dzięki
    • Przez Moscov
      Witam, mam problem z ładowarką Manitou mlt 634 - 120 Lsu turbo z 2008 i silnikiem Perkinsa. 
      Wczoraj z rana ogarnąłem robotę, po czym zgasiłem i zostawiłem. Wieczorem nie chciała już odpalić. Ładowarka miała nie dawno wymieniane filry, ale teraz wymieniliśmy znowu, myśląc że to może ich wina. Niestety nic to nie pomogło. Na plaku odpala, ale gaśnie natychmiast po zaprzestaniu pryskania. Przy próbie normalnego odpalania z tłumika nie wydostaje się żaden dym. Gdzie szukać przyczyny? 
  • Dodaj nową pozycję...
v