Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
W dniu 12.12.2024 o 19:07, Leniwiec1 napisał(a):

Nic się nie dzieje użytkuje 7lat raz tylko wtrysk się zawieśił w drugim roku użytkowania a tak nic no na zimę potrzebuje dobrego paliwa ale to przez chłodnicę 

Gdzie ona ma filtr hydrauliczny ??

Opublikowano
17 godzin temu, Leniwiec1 napisał(a):

Filtr z tyłu pod spodem trzeba olej spuścić żeby wymienić i odkrecić pokrywę 

To wiem ale ona nie ma dwoch filtrow hydraulicznych ??

Opublikowano

To działa podobnie jak w ciągnikach że masz stop and go to jest guzik dwu stopniowy ale działa jak naciśniesz do drugiego stopnia wyświetli się kontrolka na ekranie  jak będziesz jechał i naciśniesz hamulec to rozłaczy Ci i jazdę bo normalnie to wymiennik cały czas ciągnie a po włączeniu tego guzika rozłącza jazdę 

• Thanks 1
Opublikowano

Pytalem sie serwisu podobna sa 2 filtry hydrauliczne ale nie w kazdym modelu ,jeden jest pod spodem zbiornika a drugi powimien być w przewodzie zaraz co idzie za pompą 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez janturski
      Witam
      bardzo agresywnie działa mi wysuwanie i wsuwanie teleskopu, co może być przyczyną? 
      z góry dziękuje i czekam na odpowiedz
    • Przez Moscov
      Witam, mam problem z ładowarką Manitou mlt 634 - 120 Lsu turbo z 2008 i silnikiem Perkinsa. 
      Wczoraj z rana ogarnąłem robotę, po czym zgasiłem i zostawiłem. Wieczorem nie chciała już odpalić. Ładowarka miała nie dawno wymieniane filry, ale teraz wymieniliśmy znowu, myśląc że to może ich wina. Niestety nic to nie pomogło. Na plaku odpala, ale gaśnie natychmiast po zaprzestaniu pryskania. Przy próbie normalnego odpalania z tłumika nie wydostaje się żaden dym. Gdzie szukać przyczyny? 
    • Przez Kapi341
      Witam. Niedawno zakupiłem tura do c360 ,chwile go potestowałem i zadecydowałem że przerobie dekiel pompy tak żeby zasilanie miał bezpośrednio na rozdzielacz i taki jest tego efekt że podnoszenie się praktycznie nie zmieniło jedynie opuszczanie jest lepsze ale nie taki efekt jak na filmikach u innych .Moje pytanie brzmi czy to kwestia regulacji linek czy może trzeba zwiększyć ciśnienie na rozdzielaczu???
    • Przez kuba13x
      Witam mam problem z turem mianowicie tur zacina się przy wysuwaniu siłowników od tzw. wyrzucania materiału z łyżki natomiast przy wsuwaniu się tych siłowników nie ma żadnego problemu wszystko działa ale tylko przy bardzo niskich obrotach silnika po dodaniu gazu nie ma szans aby siłowniki się wysuneły odrazu się zacina i słychać syczenie w rozdzielaczu wiem ze z rozdzielacza przecieka olej lecz czy ktoś wie co zrobić aby tur już się nie zacinał? może być to wina rozdzielacza?

• Dodaj nową pozycję...
v