wiata stalowa
-
Podobna zawartość
-
Przez katopo
Mam na gospodarstwie wylaną starą płytę betonową jako utwardzenie terenu. Wcześniej w tym miejscu było bagno i robiło się straszne błoto jak popadało. Czy można na tekiej płycie składować obornik i co ważniejsze czy w przypadku kontroli nie będą mieli problemu?
-
Przez Vletch
Witam, stoję przed zakupem używanej dojarki przewodowej, mam do wyboru delaval oraz westfale z tym że przy westfali ciężko z serwisem. Obie na 4 aparaty, w tym momencie na 20 krów ale jest plan powiększenia stada do 40 sztuk.
Mógł by ktoś podpowiedzieć na co zwrócić uwagę przy zakupie i jakie wyposażenie dobrać, bo szczerze słabo się na tym znam a każdy kogo pytam mówi co innego. Chciał bym zmieścić się w 20tyś.
I jeszcze jedno delaval którego oglądałem miał elektroniczne pulsatory, jak według was się one sprawdzają? szczególnie chodzi mi o awaryjność.
-
Przez racic
Witam mam na oku konstrukcję hali używanej20/45/6 będzie problem z postawieniem , czy brać nową u producenta tylko wyższy koszt ma ktoś jakieś doświadczenie z postawieniem używanej hali boję się że nie znajdę ekipy do budowy.
-
Przez Folia-Rolnicza
Witam jest ktoś na forum co posiada Baterie sloneczną (Solary) ..
jak myslicie oplacalny biznes ?
-
Przez zetor14
Witam. Wraz z ojcem mamy zamiar wybudować nowy dom . Miał by to być dom jednorodzinny, z poddaszem użytkowym (ok 140mkw), dla 5 osobowej rodziny. Chciał bym się dowiedzieć jaki był by orientacyjny koszt budowy do stanu surowego uwzględniając ( mam 10 topoli więc na dach wystarczy, stal na zbrojenia fundamentów są). Będzie on wykonany z betonu komórkowego. Sorry, może to nie to forum ale wiadomo chłop to chłop i swój rozum ma :lol:. dzięki za wszystkie odp
pozdrawiam zetor14
-
Rekomendowane odpowiedzi
Wiata na opasy przy starej oborze
Czytaj dalej »
Wiata jednospadowa