Przetrząsarka do ursusa c360
-
Podobna zawartość
-
Przez BartomiejKowalski
witam męczę się z przyczepą samozbierającą mianowicie zrobiłem podbierak tzn krzywkę i teraz muszę wziąć się za sprzęgło podbieraka tylko pytanie jak je ściągnąć -
Przez Nikodem123
witam mam problem od 3 lat robię belki okrągłe prasą sipma z 590/1 i od tego czasu zaparzają się belki siano jest suche a i tak grzeje się w środku i pytanie gdybym zostawił siano na polu zamiast zwozić do stodoły dało by to coś? Siano nie zostało przelane przez deszcz ładne zielone i drugie pytanie czekacie na deszcz żeby przelało czy nie ma znaczenia.
-
Przez AdamsB
Cześć. Prośba o wycenę.
Chciałbym sprzedać używany rozdrabniacz/kosiarkę bijakową. Model Unia Kornik, rok produkcji 2010. Szerokość robocza 2,8 m. Stan przeciętny. Do wyważenia wał roboczy, brak wałka kopiującego. Ile mogę za nią dostać?
-
Przez Rafal15vs
Witam, zakupilem używaną kosiarkę czołową marki DEUTZ FAHR (Km2.27)
Ma pracować przy ciągniku Zetor forterra (120km)
Podczas próbowania jej zauważyłem ze jej talerze kręca sie w odwrotna stronę stąd moje pytanie
*Czy mozna jej jakoś zmienić kierunek obrotów? Obracając przekładnie? Lub czy są jakies inne opcje?
*Drugie pytanie jak zmienić szybkość obrotów?
Przesyłam kilka zdjęć moze nakierują i z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez Rafal323
Witam, stoję przed zakupem zgrabiarki dwu gwiazdowej kuhn GA 7301, zastanawia mnie jak zgrabiarka porodzi sobie na bardzo nierównych polach jakie posiadam na gospodarstwie. Zgrabiarka posiada tylko dwa koła kopiujące na każdym z wirniku, jeżeli ktoś posiada taką proszę o podpowiedź i opinie. Z góry dziękuję.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Ramka/emblemat siatki/grilla ursus
Czytaj dalej »
Dożynki 2024